Maris Shugaring Paste - recensioner

Shugaring pasta

Maris Shugaring Paste 24 december 2017

För närvarande producerar ett stort antal pastor för shugaring. För mig, som mästare, var det svårt för en tid att bestämma valet av rätt pasta, eftersom man tittar på recensionerna på produkter från olika butiker, de är alla lämpliga och skadar inte kroppen. Med många års erfarenhet fick jag se mycket, göra lyxiga annonser, locka folk, men i verkligheten ren nonsens!
Jag började naturligtvis att beställa, ibland kom jag över en sådan skam, att jag helt enkelt inte hade några ord! Och mina klienter var upprörda mycket långa och svåra! Det var obehagligt, eftersom det förlorade ett stort antal kunder.
Den enda pasta jag jobbar på nu är Maris, vilket hjälpte mig att bli av med plågan. Det var det bästa köpet för mig. Min glädje visste inga gränser! Jag ska kort sagt säga att pastan effektivt tar bort håret, förfarandena är framgångsrika, det gör inte ont för klienterna, det tar bort små och små hår, det håller länge, bära inte kostnaden för starka!
Först trodde jag också att nästa djävul skulle komma. Jag beställde två burkar på 1,5 kg vardera med en täthet av 10 och 20. Beskrivningen uppgav att detta är den mest optimala densiteten för arbete. Pasta var i ett starkt paket. Pastan själv var väldigt vacker i färg, transparent och flyktig.

Kommentarer Granskning användbart? Ja 0 · Nej 0

Maris Shugaring klistra in 23 mars 2016

Idag berättar jag om ett annat märke av shugaringpasta, den här profeten.

Detta är vårt inhemska varumärke, Moskva, för att vara exakt.

Linjen av pastor innehåller 5 densiteter, på tillverkarens hemsida finns en mycket detaljerad beskrivning av när det är bättre att använda vilken pasta (för vilka zoner, vid vilken temperatur och så vidare).

Första gången jag fick probes med tre densiteter ("10", "20", "30"), är den representativa tjejen i vår stad. Jag gillade pastaen i mitt arbete väldigt mycket, och sedan beställde jag också 400g. burk "40".

En burk som min (400 gram) är gjord av tjock vit plast. Vrider sig snett. Det finns ett skyddande membran med en tunga genomskinlig plast.

Klassammansättningen: glukos, fruktos, vatten.

Innehåller inte citronsyra.

Efter denna pasta tyckte jag att kanske inte alla pastor kokas från socker (som jag brukade läsa). Eftersom denna pasta inte har någon lukt, och de flesta pastaer har en karaktäristisk karamell lukt. Färgen på pastan är ljusgul.

Jag ska berätta mer om vad jag försökte själv.

"10" - mjuk pasta. Utformad för hantverkare med erfarenhet.

Ljus, väldigt mild, jag skulle till och med säga, viktlös textur. Perfekt för stora ytor (handben). Den ligger mycket försiktigt, jämnt. Perfekt fångar hår, behåller sin hållfasthet under lång tid och förlorar inte sin konsistens. Det sprider sig inte, men på något sätt tvärtom blir det tätare eller något. Någon sorts funktion.

För de utan erfarenhet kan denna pasta användas med remsor (bandage).

"20" är en mjuk pasta, men mer tätt "10".

Tillverkaren skriver att detta är deras mest populära pasta, lämplig för arbete året runt.

Jag vet inte, jag lyckades inte göra armhålorna, pasta har spridit sig. Kanske var temperaturen i rummet högre än nödvändigt. Men på armhålorna brukade jag inte längre använda den.

Tillverkaren "30" definierar den som en pasta med "medellång" konsistens för bikinizonen. Jag lämnade ett mycket bra intryck, ganska plast, fasthållig, på armhålorna som jag gillade mer.

För nybörjare, perfekt.

"40" - en pasta med mycket tät konsistens. Utan uppvärmning är det nästan omöjligt att dra ur burken, det är väldigt tätt. Jag lägger den på batteriet i 20 minuter. När det värms upp blir det mer eller mindre plast, men mina händer blir trött ändå. Jag förseglar hennes mjuka pasta, lägg till lite. På sommaren tror jag att det blir mer relevant.

Denna pasta är perfekt för nybörjare, hålla fast det är helt enkelt orealistiskt.

Det finns fortfarande en "50" är redan ganska mycket mega-tät, jag tog inte den och planerar inte. och "0" är ett bandage, väldigt mjukt, jag har inte provat det heller.

För hemlagad shugaring är detta varumärke ganska lämpligt om du fokuserar på de mer täta pastaformerna.

Och i allmänhet, som jag förstod ur min egen erfarenhet, är det väldigt viktigt att korrekt välja pastaens densitet, med hänsyn till villkoren (rumstemperatur, fuktighet etc.) beror resultatet av depilering på detta.

PS. Märket innehåller också ett litet antal produkter före / efter depilering. Jag vill pröva talk).

För priset är ganska överkomligt - jag köpte 400g. för 500r. (sant, i december mer).

Tack för din uppmärksamhet)

Alla framgångsrika kosmetiska experiment!

[Redigerad av författaren den 24 mars 2016]

Sugar paste Maris - ett bra val för shugaring

I dag på kosmetologimarknaden finns det många olika pastor för shugaring, vilket ibland gör det svårt att välja det enda lämpliga alternativet. Ofta, därför försöker många kvinnor att förbereda ett medel för att ta bort hår från socker och vatten hemma, vilket inte alltid är framgångsrikt med en gång.

För att bli av med ångest och tvivel när du väljer, kommer Maris pasta, speciellt skapad i färdiga olika konsistenser, professionell och samtidigt överkomlig, att hjälpa till.

Översikt över pastan

Till skillnad från hemlagad, är Sugar Paste Maris bekväm eftersom du inte behöver självständigt skapa och passa den nödvändiga hårdheten. Det räcker bara att välja medel för den nödvändiga densiteten direkt i affären och starta proceduren med färdigt material. Utvecklat så många som 5 nivåer av Maris pasta tjocklek, lämplig för olika inomhus temperaturer och för behandling av alla delar av kroppen för att ta bort hår från dem. De mjukaste är lämpliga för bandage-teknik, och de hetaste händerna eller professionella kan hantera de svåraste.

Sockerblandning Maris genomskinlig och elastisk. Ibland är svåra typer av det ganska svårt att komma från en burk med händer, för det här kan du behöva en troll eller scapula.

Pasta Maris jämförs positivt med den som är hemlagad:

  • Du kan välja lämplig densitet för vilken zon som helst;
  • det är bekvämare för nybörjare (det är mycket lättare att arbeta med det än med "hemlagad" pasta);
  • ingen uppvärmning krävs (hemlagad fryser och blir för svår redan vid rumstemperatur);
  • Maris skadar inte huden, skelningseffekten är mycket mild;
  • mycket mindre smärtsamma förnimmelser;
  • som en del av bara fruktos, glukos och vatten utan kemikalier och smaker (inte ens citronsaft, vilket är viktigt för personer med allergier);
  • Pasta kvarstår tvättas av med rent vatten;
  • du kan sola 6 timmar efter proceduren
  • billigt även i salongförhållandena;
  • efter shugaring med Maris pasta finns ingen pigmentering;
  • Användningen av detta verktyg är ett bra förebyggande av ytterligare hårväxt.

Huvudgarantin för ett framgångsrikt hårborttagningsförfarande är dock den korrekt valda pasta Maris.

Hur man väljer

När man köper en pasta är det viktigt att överväga vilken del av kroppen som ska behandlas, eftersom effekten direkt beror på densiteten hos de använda metoderna:

  1. Densitet "0" (noll) är mjukast, lämplig endast för bandage-teknik.
  2. Densitet "10" tar inte grova, grova hår, eftersom det är mer avsett för mjuka hår (rygg, buk, armar, bröst, skinkor, ländar, etc.). Att arbeta med det kräver erfarenhet. Förfarandet utförs strikt i handskar, annars kommer kroppsvärmen och så inte för tjock komposition smälta och flöda.
  3. Tätheten är "20". Pasta är bra för hårborttagning på händer, rygg, bröst, nacke, ben, buk, skinkor. Dessa zoner kan användas utan handskar. I bikini och armhålorna behöver du handskar och en spatel för att rulla ut pastaen.
  4. Densitet "30" - ett universellt alternativ bland andra. Du kan arbeta som en handske med en spatel och utan dem på områdena bikini, händer och underarmar.
  5. Tätheten är "40". Detta är redan en hård pasta, lämplig för att avlägsna grovt hår eller vid hög temperatur inomhus. Du kan arbeta med handskar och utan dem, bra för "heta" händer. Det är bekvämt att använda för känsliga områden i armhålorna och bikini.
  6. Densitet "50" är den tuffaste. Det används ofta av proffs, men om du har rätt erfarenhet av att utföra hårborttagning själv kan du prova, speciellt om dina händer är "heta".

Det lämpligaste alternativet för handgjorda prestanda betraktas som "30" och "40". Den första kan användas för att ta bort håret på benen, och om det är väl uppvärmt, då på händerna. Den andra kommer att göra bra med armhålorna och bikiniområdena, där mjukare pastor börjar smälta och flöda snabbt.

Tips: Om håret är svårt (till exempel efter att ha använt en rakhyvel), bör pastaens densitet vara större, åtminstone "40". Tunna hår kan vara med regelbundet avlägsnande med hjälp av shugaring.

Hur man använder

Innan du börjar använda Maris pasta måste du förbereda det hudområde som ska behandlas. Detta görs på samma sätt som innan du använder någon annan shugaringpasta (tvätt utan kosmetika, desinficera huden, torka och sprinkla området med talkpulver). då:

  • Applicera Maris pasta till önskat område mot hårväxt (så att kompositionen tränger in i porerna under inverkan av kroppsvärme, varje hår är inslaget inte bara över hela längden, men speciellt vid basen för att undvika att bryta och efterföljande inväxning).
  • Därefter, med skarpa rörelser, riva av den klibbiga remsan längs hårlinjen;
  • Du kan använda samma del av blandningen mer än en gång. Ibland kan det även vara tillräckligt att hantera benen helt.
  • Ta bort pastaresterna med servetter, desinficera det behandlade området med lotion.

Pasta Maris kan verkligen göra en shugaring inte bara till nöjen av själva processen, men också till tillfredsställelse av den erhållna effekten.

recensioner

Katerina Ivanenkova, 26 år gammal. Jag jobbar som kosmetolog och nyligen har jag sett en betydande ökning av kundernas intresse att klistra in Maris. Jag tycker om att arbeta med det själv, för att jag inte behöver spendera tid på uppvärmning, och det sparar tid (både mina och klienter). Jag försökte olika tätheter och jag kan säga att för mig personligen är någon bekväm. Resultatet är alltid utmärkt, det fanns inga klagomål.

Nadezhda Volkova, 30 år gammal. Jag försökte idag pasta Maris för hårborttagning på benen. Vad kan jag säga... konsumtionen är liten, en liten klump är inte tillräckligt för en gång. Resultatet är i princip nöjt, även om några små hår kvar. Men jag tror att orsaken till detta är bristen på talkpulver, vilket hjälper pastan att "kompisera" med håret. Nästa gång jag ska göra allt enligt reglerna. Jag är säker på att jag inte kommer bli besviken.

Irina Kraeva, 22 år gammal. Jag såg en vän som gjorde epilering på benen och i hennes armhålor... hon gjorde så bra med denna pasta Maris som jag också ville försöka. Jag köpte topp tio dumt, men medan jag var upptagen smälte allt och flödade, jag var tvungen att skjuta allting. Då fick jag bara reda på att "trettio" universellen måste tas. Nu ska jag göra allt rätt. Jag vill verkligen ha samma smidiga hud som en vän, och Maris pasta kommer definitivt att hjälpa mig.

Vasilisa Pryadchenko, 34 år gammal. För mig som är van vid rakhyveln (även om jag är övervuxen efter dem snabbt) så verkade jag först att jag aldrig skulle gå till sådana avrättningar. Och jag skulle inte köpa pengar för sådana epileringar själv. Allt bestämdes när jag gick till min syster (hon just behandlade hennes fötter med Maris 'pasta). Hon övertalade mig att göra ett företag. Tjejer, jag ångrade inte! Jag försökte det på min arm, i början var det lite sjuk, från oanvänd, men ganska tolerabel. Och det är intressant, på något sätt exotiskt... Efter det fanns inget hår kvar på armen, allt var rent och slätt. Nu, köp bara en pasta och ner med alla rakhyvlarna!

Shugaring

Shugaring i salongen och hemma - sockerhärdning även för känslig hud

Varje kvinna tar hand om hennes hud och vill se hennes sammet och öm. Även den som var lycklig nog att ha naturens oklanderliga kvalitet, oroade sig för det extra håret. Vill du ha korta klänningar, mini kjolar och bikini baddräkter? Site Professional Shugaring MARIS inbjuder dig till socker depilation. Här kan du också köpa exklusiva MARIS pasta för att göra hemma shugaring själv.

Epilering som en gammal hemlighet av kvinnlig skönhet

Även i antiken försökte kvinnor bli av med håret på kroppen, eller åtminstone hålla det åtminstone. Detta märkliga kulturelement härstammar i öst. Därifrån började depileringsprodukter på örter och oljor gradvis sprida sig runt om i världen. Recepten innehöll en mängd tillsatser, effektiviteten av sådana produkter idag kan helt klart inte säga något, men depilationen med användning av socker har framgångsrikt bevarats till denna dag. Sockerepilation är en teknik för att avlägsna oönskat hår, som nämns i gamla östliga skrifter.

Vad erbjuder den moderna kosmetiska industrin?

Låt oss se vad som produceras för hårborttagningsföretag specialiserade på tillverkning av kosmetika och kosmetiska tillbehör?

  • Razors - trots att det finns ytterligare blad och fuktgivande dynor, fortsätter sättet att ta bort håret med en rakhyvel fortfarande sina inneboende brister (kortsiktiga effekter, sannolikheten för nedskärningar, torkning av huden).
  • Hårborttagningspasta (grädde) - Effekten av grädden överstiger effekten av att använda en rakhyvel i bara några dagar. Effekten på de flesta pastaens hud är skadlig. Lokala allergiska reaktioner och brännskador är inte uteslutna.
  • Växthastighet rekommenderas att beställas från en professionell kosmetolog i en skönhetssalong. Intim depilering anses särskilt svår: smält varmt vax appliceras försiktigt med en spatel i riktning mot hårväxt till små områden i huden, och när vaxet härdar, slits det av med en skarp rörelse i motsatt riktning, dvs mot hårväxt. Fördelar: Efter att ha vaxat ett nytt hår växer inte tillbaka inom två till tre veckor, fortsätter förfarandet snabbt. Nackdelar: smärtsamt förfarande, hudirritation och obehag under de första tre till fem dagarna, en bummer och hårväxt, på grund av vårdslöshet, en bränning med varmt vax är inte uteslutet. Efter depilering behandlas ett bikiniområde nödvändigtvis med ett specialmedel, vaxrester avlägsnas med olja.
  • Den elektriska depilatorn är en liten apparat för hårborttagning. Depilator ger inte perfekt slät hud. Krossningen av håret, deras inväxning, själva smärtsamheten i processen - de brister som vi måste lägga upp. Avfettningsmedel är lämpliga för hår av hög och medelhård hårdhet, tunna och mjuka hår som de sönder eller inte fångar alls.
  • Foto och laser hårborttagning - de senaste metoderna för depilering, vilket kräver dyr utrustning och en serie förfaranden.

Shugaring vad är det?

Kanske kan shugaring vara ett okänt ord för dig, men det finns en term analog - socker depilation, och dess väsen kräver ingen förklaring. Hårborttagning liknar hårborttagning, men det finns grundläggande skillnader. För det första är socker mer skonsamt än vax. För det andra kräver socker, till skillnad från vax, inte värme, normen för det är rumstemperatur.

Sugaring eller sockerhårfjerning (du kan ringa proceduren på detta sätt) kräver användning av en professionell pasta. MARIS är den bästa shugaringpastaen i St Petersburg, det skadar inte huden alls, det värmer upp naturligt från kroppstemperaturen, tränger in i porerna och fångar håren i glödlampan och inte från ytan av huden. Följaktligen bryts håret inte av. Applicera sockerpasta mot hårtillväxt, avlägsnas strängt enligt deras tillväxt med en skarp räkning av handen.

En liten bit pasta, liknande i konsistens till mjuk lera, räcker för att ta bort hår på benen. Nästan utan smärta och utan irritation, som är fallet med vaxning, behandlas bikiniområdet. Superkänslig hud ger en liten rodnad, men den försvinner om en till två timmar. Även i en djup bikinizon orsakar sockershuggning inte obehag. Det viktigaste är att hitta en bra professionell mästare och läsa i förväg recensionerna om hans arbete.

Fördelarna med shugaring jämfört med alternativa depileringsalternativ

  1. Absolut säkerhet för huden. Allergiska komplikationer utesluts, eftersom pastaens sammansättning är enkel: glukos, fruktos, vatten - tre naturliga komponenter, och inget mer (inga kemiska dofter etc.).
  2. Även i salongförhållanden blir depilering med sockerpasta relativt billigt, och resultatet kommer att tillfredsställa den mest krävande kunden.
  3. Utseendet på pigmentfläckar elimineras, efter proceduren kan du gå till stranden på sex timmar.
  4. Förebyggande av hårväxt - var noga med att inga ingrowna hår förekommer efter att ha skuggats.

Shugaring hemma

Hemma, proceduren shugaring lätt att organisera. För detta ändamål är det nödvändigt att förbereda:

  • shugaring pasta;
  • pre- och post-depilation lotion;
  • handskar och servetter;
  • baby pulver.

Det är bra om du har avslutat en träningspass, men du kan bekanta dig med grunderna för hemhuggning på MARIS webbplats genom att titta på en video. Hantering i hemmets och händernas hemmiljö kommer inte att orsaka problem. Efterbliven pasta tvättad med rent vatten.

Mer ansvarsfullt du borde behandla den intima depilationen i bikiniområdet. Placera inte känslig hud i fara, överlämna proceduren till en specialist från skönhetssalongen.

Professionell sockerpasta "Maris" för shugaring

Bland de moderna metoderna för att avlägsna oönskad vegetation de senaste tiderna har listans topplinje alltid varit upptagen av shugaring - ett populärt och eftertraktat förfarande. Sockerhärdning, till skillnad från vax, skadar huden mycket mindre och anses vara säker, medan effekten av jämn hud varar i 3-4 veckor.

Typer av sockerblandning

Proceduren för shugaring är anmärkningsvärd eftersom den även kan utföras av en nybörjare, utan speciell kompetens och kunskap. Idag erbjuder tillverkare av hårborttagare en mängd olika sockerblandningar som är utformade för ett specifikt område av kroppen och skiljer sig åt i densitet och komposition. Bland de många erbjudanden som erbjuds är Maris sockerpasta anmärkningsvärd, som framgångsrikt används både i salonger och hemma.

Förfarandet är mindre smärtsamt än andra typer av hårborttagning och är helt säkert för huden

För att inte gå vilse bland namnens överflöd och välja lämplig version av pastan är det viktigt att studera dess sammansättning och densitet vilket kommer att bidra till att uppnå ett positivt resultat:

  • pasta 0 - är en väldigt mjuk komposition. Denna täthet är bättre att använda för de som föredrar bandageutrustning;
  • Pasta Maris 10 - Denna uppfattning används av dem som redan har gjort en shugaring. Sådan täthet erhålls för depilering av zoner som är täckta med dunigt hår. För proceduren måste du använda handskar, eftersom karamellen snabbt smälter från interaktionen med händerna på händerna.
  • karamell 20 - har en mjuk konsistens, men texturen är tätare än ett dussin, används för bikini och ben. Den används på nästan alla delar av kroppen och ansiktet. Den mest populära blandningen att arbeta under hela året
  • densitet 30 - universellt alternativ
  • 40 blandning - hög densitet, lämplig för att ta bort hårt hår och arbeta i rum med hög temperatur;
  • Maris 50 - Som regel behöver bara professionella eller de som har heta händer och alla andra typer av blandningar smälter och sticker.

För de som inte har bestämt sig för typen av sockerblandning, erbjuder tillverkare depilation kit, där alla typer av pasta presenteras i små kvantiteter.

Pros betyder

Shugaring pasta "Maris" är en naturlig produkt som har många fördelar för att lösa problemet med överflödig vegetation. Blandningens speciella sammansättning väljs på ett sätt som reducerar smärta. Sockermassa kan spara inte bara pengar, men också tid, ersätta ett besök i salonghemmet. Fördelarna med metoden:

  • Med en pasta kan du snabbt och enkelt avlägsna vilken typ av hår som helst från nedåt och kort, till lång och svårt.
  • långsam hårväxten som ett resultat av skador på glödlamporna under proceduren;
  • Blandningens rumstemperatur utesluter förbränningar;
  • bekvämlighet och enkel procedur
  • Använd endast naturliga ingredienser vid framställning av sockerblandning.
Resultatet som erhållits efter appliceringen av pasta maris kommer att motivera alla ansträngningar som spenderas på denna procedur.
  • en liten bit pasta är acceptabel att använda flera gånger, vilket ger lite besparingar;
  • pasta förhindrar att håret bryts, eftersom det fångar dem vid basen och inte på ytan av huden;
  • rimligt pris.

Så med processen med shugaring kan du samtidigt bli av med överflödig vegetation, ta bort döda, döda bitar av dermis, samt närma kroppen med användbara ämnen.

Korrekt förfarande

Innan du applicerar massan av "Maris" måste du förbereda hudytan. För att göra detta, använd ett desinfektionsmedel. Om smärtgränsen är hög rekommenderas att man anbringar en bedövningsmedel på huden en timme före proceduren.

Sockerhärdning av huden avlägsnar försiktigt hårsäckar och är mer mild i jämförelse med vaxavhängning.

En liten bit pasta ska sträckas i dina händer, mjukna den och appliceras sedan på problemområdet. Grundregeln, som bör följas strikt under sockerproceduren, är att applicera och ta bort pastan strikt enligt anvisningarna:

  • Applicera en blandning av antihårtillväxt
  • det är nödvändigt att ta bort det med en ryck, nödvändigtvis i riktning mot tillväxt, dra huden med den andra handen;
  • Tvätta det behandlade området med vatten för att avlägsna resterande sockermassa och torka noga.
  • Efter slutet av sessionen, behandla kroppen med ett antibakteriellt medel och efter det absorberas smörj huden med en kräm (fuktgivande, närande).
  • För ett bra resultat är det önskvärt att ha en hårlängd på högst 3-5 mm, annars kan irritation uppstå vid avlägsnande av längre hår.

För att inte förstöra sockerblandningen måste du komma ihåg procedurens huvudförhållande - dina händer måste vara helt torra, precis som de depilerade områdena, annars kommer massan inte att hålla fast. För att göra detta är det nödvändigt att sprinkla huden med talkpulver eller använd torkdukar.

I motsats till vax eller krämer för hårborttagningsprocessen, klistrar socker Maris hypoallergena

För de som bestämmer sig för att hålla en shugaring session för första gången, rekommenderas det att starta processen med mer tillgängliga och praktiska områden för arbete - ben eller händer. Dessutom är känsligheten hos dessa delar av kroppen mindre uttalad.

Skillnaden mellan den färdiga produkten från den hemlagade blandningen

Sockerpasta Maris för att avlägsna oönskad vegetation har uppenbara skillnader från hemlagad pasta, bland annat är det värt att notera de viktigaste:

  • densitet - du kan välja lämplig masstäthet för önskad zon;
  • redo att arbeta vid rumstemperatur, medan hushållsmassan måste upphettas före en session
  • minimalt trauma mot huden. Med hjälp av den färdiga massan kan du tillbringa en mycket lätt peeling;
  • plasticitet och användarvänlighet, idealisk för en nybörjare.

Varför kan inte verktyget användas till alla?

Förutom användbara egenskaper, användarvänlighet och anmärkningsvärda resultat visas inte proceduren för shugaring till alla. Du bör inte hålla en sockerutsläpp i följande fall:

  • vid en allergisk reaktion på komponenterna i produkten;
  • under kritiska dagar
  • i närvaro av hudsjukdomar;
  • under graviditeten
  • mekanisk skada på dermis;
  • diabetes, åderbråck;
  • med tumörer av vilken typ som helst;
  • med epilepsi.

Efter att ha studerat allt ovan kan du bestämma vilken täthet av blandningen som är mest lämplig och hur man får ett positivt resultat genom att minimera smärta och obehag under sessionen.

Secrets of glossy skin shine med Maris Shugaring pasta

För några årtionden sedan kunde köparen inte ha drömt om att köpa professionell kosmetika i en vanlig butik. Idag innebär sortimentet av val att ta bort hårbafflar. Artikeln kommer att prata om hur man väljer rätt produkt, och vilka funktioner har en pasta för Shugaring Maris, gjord i Ryssland.

Skapelsens historia

Maris-företaget är ett bevisat varumärke på marknaden för kosmetiska produkter sedan 2008. Långvarig praxis inom shugaring fick skapa en unik produkt med hjälp av en tekniker, med beaktande av erfarenhet och förvärvad kunskap. Produkten som förekommit på hyllorna intresserade omedelbart hårborttagningsmästarna med sitt attraktiva pris och ovanliga sammansättning:

  • glukos;
  • fruktos;
  • vatten.

Ingen citronsyra! Detta faktum har blivit en trevlig upptäckt för många allergiker.

Typer av sockerpasta

Maris produkter karaktäriseras som professionell kosmetika. Men med ett rikt utbud av linjer kan du välja en nudelpasta för hemmabruk. Genom olika typer av densitet särskiljer förbrukningsmaterial:

  1. 0 - den mjukaste kompositionen. Experter rekommenderar denna massa för bandage applikationsteknik. För övrigt är bandagemetoden att belägga en tyg eller pappersremsa med Maris sockerpasta;
  2. 10 - shugaring pasta, avsedd för områden med övervägande av pistol hår, såsom armar, rygg, mage, skinkor. Produktets särdrag vid snabb smältning genom direktkontakt med huden, så sätt pastaen i handskar;
  3. 20 - En tätare konsistens följer från namnet än Maris 10. Det är lämpligt att arbeta med någon zon, till exempel bikini, ansikte, armhålor. Lämplig för både oerfarna användare och salongmästare anses vara universell;
  4. 30 - mjuk men tät textur, karamellfärg. Svårt att använda, för de som först vill försöka shugaring kommer inte att fungera. Designad för alla delar av kroppen: ben, händer och andra saker;
  5. 40 och 50 - valet av mästare med varma händer och arbetar i ett rum med hög lufttemperatur. Blandningen smälter inte och sticker så snabbt. Det passar bra på hårda hår.

Tillverkaren, som vill underlätta valet av köpare, erbjuder uppsättningar med ett komplett utbud av linjer för att avlägsna oönskat hår till attraktiva priser.

Fördelar med Maris Shugaring

  • På grund av dess densitet smälter Maris pasta inte så snabbt, vilket väsentligt påverkar produktens totala konsumtion.
  • Plastmassa gör det enkelt att arbeta både i skönhetssalongen och hemma;
  • Paletten på Maris kosmetiklinje låter dig välja rätt typ av hår och behandlingsområden;
  • Säker hypoallergen komposition, där endast naturliga ingredienser väljs
  • Bekväm tillämpning, användarvänlighet och enkel tvätt i händelse av misslyckat försök.
  • Lågt pris i segmenten av sockerpasta av ryska producenter.

Dessutom talar många recensioner om frånvaron av ingrown hår och brutna ändar efter användning av pastor Maris. Detta är resultatet av enhetlig täckning och bra vidhäftning i hårbotten.

Sätt att använda karamellkomposition

Innan du börjar shugaring, om du är professionell eller hemlagad, måste du förbereda huden. Förfetta huden, ta ett varmt bad om några timmar, desinficera det med lotion. Vatten hjälper till att öppna porerna för smärtfritt avlägsnande av oönskat hår, desinfektion skyddar mot infektioner i epidermis under proceduren. Arbetsområdet ska vara torrt, det här hjälper till med vanlig talk. Gummihandskar bör bäras på händerna för lätt grepp. Om smärtgränsen är låg i en timme, använd anestesimedel på behandlingsområdet eller ta piller. Följ sedan de enkla reglerna:

  • Bekväm kroppsställning, där det är möjligt att sträcka huden;
  • Applicera strängt mot hårväxt
  • Starkt gnidning av pastan kommer att leda till efterföljande klibbning med oförmågan att riva av kompositionen;
  • Enkel applicering av pastan är den mest effektiva metoden;
  • Avlägsnande längs hårets tillväxtlinje, med en skarp ryck vertikalt mot kroppens position;
  • Omedelbart efter ryckan, applicera en fri hand på det drabbade området för att minska smärta;
  • Skölj bort rester med en fuktig bomullspinne, torka rörelser. Gnugga inte de röda områdena i huden;
  • Om obehag i depileringsområdet bekymrar om några timmar för att använda en fuktgivande eller närande kräm;

Mästare av vax rekommenderas att börja med armar eller ben på grund av mindre smärtsamma känslor och bekvämligheten av deras position.

Jämförande analys av hårborttagningsprodukter

Innan du köper och ansöker är det nödvändigt att noggrant undersöka kompositionen för individuell intolerans av olika element. Tabellen visar olika tillverkares kosmetika för alla tekniker.

Shugaring Recensioner

MARIS specialister kommer professionellt att utföra en shugaring, recensioner av arbetet är ett utmärkt bevis på professionalism och pålitlighet. Vår skicklighet uppskattade ett stort antal kunder som var nöjda med resultatet. Besökarnas glada ögon och deras självförtroende, efterfrågan på shugaring och din positiva feedback är något vi kan vara stolta över!

Marina 06/03/2018 19:53

Jag tog en kurs med Violetta. Allt var väldigt tillgängligt och professionellt berättade, visade. Tack så mycket, nu tillämpar jag all kunskap i mitt arbete. Jag får erfarenhet !! Tack för att du är där !!
Tack för din feedback. Det är alltid trevligt att få positiva känslor från ditt arbete.

mästare av deras hantverk

Marina 08/14/2016 10:49

vacker salong, riktiga mästare. nu bara där. tack flickor bra

Nastya 07/27/2016 08:07

Jag vill uttrycka min gränslösa tacksamhet till flickorna mästare. Jag kom till förfarandet från en annan stad. Jag hittade salongen via Internet och jag gick till min rädsla och risk. Och aldrig önskat. Flickorna är vänliga, snygga, jobbar mycket snabbt och skickligt. Resultatet var mycket nöjda. Tack så mycket för ditt arbete, och för att ge oss skönhet och positiva känslor.

Tack till mästarna för det utmärkta arbetet.

Anja 07.10.2016 15:32

Kära tjejer, jag råder alla att besöka denna salong och försäkra mig om att försöka med dessa procedurer! Personligen var jag med Violetta och mycket nöjd med sitt arbete))) Men jag har inga tvivel om att de andra mästarna är stora !! Mycket trevlig, sällskaplig, gör jobbet perfekt. Besöker salongen MARIS kommer du att hålla dig smidig länge.

Natalya 07/06/2016 13:06

Nyligen var jag på epilation hos Violetta, jag är bara förskräckt av resultatet! Jag skakade för första gången, innan det fanns bara en maskin. Ja, första gången det gör ont, men det är acceptabelt och det är värt det. Tack, violett! Nu bara till dig.

Nataliya 06/21/2016 10:46

Yana och Violet är som trollkarlar som jobbar tydligt, snabbt, smärtfritt och mycket delikat. Det är trevligt att vara smidig och inte fluffig;) Välstånd till ditt centrum, tacksamma kunder till dig Yanochka och Violetta. Ge skönheten i Krasnodar. Tack så mycket för uppmärksamhet, komfort och hög kvalitet på jobbet :)

Mästare av deras hantverk

Oksana 01/25/2016 11:51

Jag var på proceduren och Yana och Violetta - det här är verkligen en mästare på hans hantverk! Alltid hälsade med ett leende och eskorteras som bästa vänner. Jag önskar dig och din studio välstånd och mer vanliga kunder.

Alina 01/25/2016 11:50

Jag rekommenderar alla till din studio, för hon är bäst i Krasnodar, du har den bästa shugaring! Högkvalitativa material, utmärkt service, professionella mästare. Efter ett besök på dig, har jag ett bra humör hela dagen. För detta går jag till andra änden av staden!

Den bästa studio shugaringa

Galina 01/25/2016 11:49

Detta är den bästa studio shugaringa! Vänlig atmosfär, rena och bekväma. Violetta är en utmärkt mästare, hon gör allt snyggt och noggrant! Många tack till er, kör alltid med glädje. Violetta, jag är nu din vanliga kund-)))

Tack för att du gjorde oss vackra

Kristinka 01/25/2016 11:48

Jag besöker regelbundet denna studio varje månad. Yana och Violet är trevliga medarbetare, förfarandena sker snabbt och viktigast av hög kvalitet. Tack så mycket för att du gör oss vackra.

Nu är jag din vanliga kund.

Valentina 01/25/2016 11:47

Studio "Maris" besökte första gången och åtnjöt det väldigt mycket! Master Violet är mycket vänlig, artig och snyggt. Nu är jag din vanliga kund.

Svetlana 01/25/2016 11:46

De bästa mästarna, den bästa inredningen, det bästa resultatet! Jag älskar den här studion, herrarna är vänliga, de hittar ett tillvägagångssätt för varje klient.
P.S. Alltid erbjuda kaffe, te och naturligtvis godis-))

Romersk 11/30/2015 21:50

Jag strider ofta med min fru. Hon lägger mig alltid i ett exempel som säger "du skulle ha varit i min plats, du är även rädd för att göra epilering också, man!". Nåväl, så jag blev trött på det, jag bestämde mig fortfarande för att bevisa för henne att vi kan göra allt (inte räknar barnets födelse). Vi gick tillsammans till Yana (för att vara ärlig, det var lite skrämmande, men det viktigaste är inte att skicka in formuläret), och du vet inte, varför tjejerna beskriver det som om det var mjöl, detta test passerade med ett leende, tack vare Jana för hjälp! :)
P.S. Nu säger min fru hela tiden: "Vet du hur mycket jag gick tills jag hittade Yana? Du skulle inte ha lidit så mycket!" Och jag, med ett leende på mitt ansikte, försökte ta henne svagt så att hon skulle raka ansiktet på morgonen i en vecka :)

Underbar mästare och bara en underbar man. *

Anastasia 11/30/2015 12:58

Skönhet kräver offer - Det här hörs från barndomen från mödrar, mormor, flickvänners munnar. Det kvinnliga utseendet kräver ständigt ansträngningar för sig själv och här kan du inte göra det utan professionella händer. En stor sällsynthet och lycka till att träffa en man som vet, och viktigast av allt ÄLSKAR sitt arbete. I förfarandet, som i princip inte gränsar till något trevligt, går du med ett underbart humör! I väntan på ett varmt välkomnande, roliga och ibland intima berättelser. Ett halvt år är jag med dig -Jana! Jag är väldigt glad att jag tillfogade mig !! Tack för att du mästerligt gjort ditt jobb och självklart för att vara en underbar person!

Jag kommer inte att återvända till vax

Inna 09/15/2015 19:56

Jag har gjort vaxepilation i mer än 6 år och har redan blivit van vid för att uthärda obehagliga känslor. Jag kom till Yanochka av en slump, har bestämt mig för att försöka shugaring för intresse, och jag är mycket nöjd! Tack för det detaljerade samrådet, för behandling av huden före proceduren, för arbetet i handskar - vård känns för varje kund! Jag väntade när det var nödvändigt att lida de mest obehagliga känslorna i alla kända zoner, men som det visade sig var allt rent och smidigt. Jag kunde inte tro! Gjord inte skadad och inget obehag. Jag hade aldrig trott att en sådan skillnad med vaxning. Inga brutna hår - allt är helt slät! I GB-zonen började håren visas i slutet av 3: e veckan, och armarna och den 5: e var helt släta. Glitter tatuering varade en vecka. Tack så mycket för din professionalism och skönhet! Jag rekommenderar det till alla!

Svetlana 04/03/2015 07:42

Snabbt och professionellt kommer jag definitivt att komma till Yanochka än.

Natalya 12/30/2014 1:17 PM

Yana är en trollkarl! Tack för professionalismen och positiva känslor!

ParadiseLight 12/17/2014 11:37

Tack, Jan, det här är magiskt! Det skadar inte, effekten varar länge. Det här är den bästa typen av hårborttagning som jag någonsin har försökt. Till dig plus en mer vanlig kund. Jag är glad! Nu bara socker och bara för dig! Tack för den släta huden, bli av med komplexen och positiva känslor!

Irina 12/17/2014 11:37

För första gången shugaring en vecka sedan. Effekten är fantastisk - huden är mycket slät, som om den förnyas. Yana, tack så mycket för din inställning till jobbet och kunderna - två timmar gick snabbt, kände nästan inte ont, och effekten har varit tillfredsställande i en vecka nu och det här är bara början. Jag kommer definitivt fortsätta att komma till dig och alla mina vänner nu rekommenderar jag!

Underbart! Underbart! Underbart.

Julia 12/17/2014 11:36

Tjejer, du kommer inte ångra om du använder Yanochka-tjänsterna! Det har för sig själv och försöker göra förfarandet så behagligt som möjligt för dig) En trevlig liten man och en mästare på hans hantverk. Om du bestämmer dig för att göra en shugaring, kommer du inte hitta den bästa mästaren! En känslig, söt och mega-professionell mästare, och viktigast av allt en mycket fin liten man. Prova det och tvekan är din herre! Utmärkt resultat ALLTID! Det är också trevligt och viktigt när mästaren själv ser 100% fullständigt ut.

Anonym den 12/17/2014 11:36

Awesome mästare och superprocedur! Jag är mycket nöjd med resultatet! Tack!

Anonym den 12/17/2014 11:36

Jobbar du med mankön?

Med vänliga hälsningar, Olga

Olga 12/17/2014 11:35

Jag vill uttrycka min beundran för mästaren av shugaring Yana, hon är en underbar person som älskar sitt arbete och allt detta återspeglas i kroppens delar av kunderna =)

Vanlig kund Oksana

Oksana 12/17/2014 11:35

Efter att ha besökt studion "Maris" var mycket nöjd med både studion och mästaren. Jag har åkt dit i ett år, jag tycker om att studion är snävt orienterad, mästaren är förlovad endast i depilation, erbjuder inte manikyr, pedikyr etc., och det betyder att allt är bra i den här studion och du kan TRUST.

Tack för den släta huden

Anna 12/17/2014 11:34

Tack så mycket, Yana, för ditt underbara humör, för din släta hud, och förstås för SUPER shugaring-proceduren =) Allt visade sig vara mycket enklare än jag trodde. Särskilt tack för presentglittertatueringen)))

Beslutade att shugaring.

Mary 12/17/2014 11:34

Första gången jag bestämde mig för att shugaring och inskrivna i studion Maris.Master varnade mig om att den perfekta jämnheten i huden från första gången inte skulle bero på håren som växer efter de som redan har odlat. De hår som avlägsnades (ca 3 veckor passerade) Yana berättade för mig att håren efter varje förfarande kommer att förlora pigmentet, de blir mjuka och tunna, men så från första gången skulle jag bli positivt överraskad av det här faktum. Nu är jag en vanlig kund "Maris" och ägare av slät hud.

Särskilt tack till Yana

Natalya 12/17/2014 11:33

Besöker Shugaring Studio "Maris" Jag vill lämna en recension, jag tyckte om allt: kontors bekvämlighet, själva förfarandet och givetvis ett speciellt tack till mästaren Yana))

Valery 12/17/2014 11:33

Efter att ha läst intressanta recensioner om din studio, anmälde jag mig till shugaring-förfarandet, jag tyckte om allt väldigt mycket. Jag kan säga att jag upplevde en skillnad med andra salonger och hantverkare som jag tjänstgjorde innan jag gick med i Maris. Yana, du är bara en trollkarl.

Din vanliga kund Xu

Ksyusha 12/17/2014 11:33

Jag tjänar i studion i mer än ett år, jag gillar verkligen effekten och tillståndet av huden efter shugaring. Tack Yanochka för att göra oss vackra =)

Hustru övertalade till depilation

Romersk 12/17/2014 11:32

Senast övertalade min fru mig att depilera hennes armhålor, för Jag har alltid en fruktansvärd irritation efter rakning. De skrev ner mig för en shugaring-procedur, som jag vill säga: det känns som om det verkligen inte är smärtfritt, men du kan tolerera det. Jag var väldigt nöjd.

Julia-) 12/17/2014 11:31

För mig personligen är shugaring smärtfri än vaxavfall, och resultatet är mer som det. Nu är jag din vanliga kund. Tack.

Alla 12/17/2014 11:31

Jag besöker regelbundet min älskade herre Jan. Även ett så komplicerat förfarande (djup bikini) utför hon mycket noggrant, snabbt och smärtfritt.

Galina 12/17/2014 11:30

För mig är shugaring en ny upptäckt! Tack till mästaren för hennes arbete, tålamod och stöd. Det har varit en vecka efter proceduren, allt är smidigt.

Många tack till Master Yana

Victoria 17 december 2014 11:30

Mitt stora tack till mästaren av depilation Yana! När jag först kom till shugaring visste min begränsning inga gränser, men Yana var så engagerande att jag helt glömde om intimiteten i situationen.

Mannen är glad

Catherine 12/17/2014 11:30

Tack vare den stora studion "Maris" och mästaren Yana för ett leende, uppmärksamhet och ett speciellt tillvägagångssätt för kunderna och naturligtvis kvaliteten på arbetet. Mannen är mycket glad.

Älskar effekten

Arishka 12/17/2014 11:29

Jag har varit bekant med shugaring och Maris i ungefär ett år, jag gillar verkligen hudens effekt och tillstånd efter proceduren.

Inna 09.10.2014 11:14

Jag gick till Europa för hela sommaren, och det första jag gör är att springa till dig. de allra bästa tjejerna. Proffs! Bättre hittar du inte. Tack. Jag torterade utan dig))))))

irina 08/15/2014 16:09

Säg mig, snälla, vilken pasta jobbar du med?

irina 08/15/2014 16:08

Tack! Allt var mycket bra!

Jag uttrycker min djupa uppskattning för din professionalism!

irina 08/15/2014 16:05

Jag uttrycker min djupa uppskattning för din professionalism!

Tack för proceduren för depilering gjort!

Standard administratörskonto 08/15/2014 16:05

Jag tackar för depileringsproceduren, jag gillade verkligen hur mästaren arbetar, en mycket bra effekt, håret visas inte 3-4 veckor, kontoret är bara toppen, bättre än i en skönhetssalong, jag kommer definitivt att komma och det kommer att vara värt det mer än en gång!

Tack så mycket, nu är jag din klient!

Standard administratörskonto 08/15/2014 16:03

Jag gjorde en shugaring för första gången, jag var väldigt rädd. Anlände på rekommendation av en vän. Jag gillade verkligen resultatet, och själva förfarandet är inte alls ont, tack så mycket, nu är jag din klient!

Resultatet är verkligen, jag vill säga tack så mycket!

Standard administratörskonto 08/15/2014 16:03

Efter vaxning hade jag ingrowna hår och kusliga, mörka fläckar från dem, kunde inte bära en kjol eller shorts. Jag försökte shugaring, jag har inte längre ingrown hår, några där det fortfarande finns mörka fläckar, men de har blivit mycket mindre, vilket jag är mycket glad över. Och själva håret har blivit mindre, det är tunt och mjukt. Resultatet är verkligen, jag vill säga ett stort tack.

redan andra gången shugaring.

Standard administratörskonto 08/15/2014 16:01

redan andra gången shugaring. Praktiskt taget skadar det inte och effekten av shugaring varar minst tre veckor. I allmänhet - jag är din vanliga kund!

Standard administratörskonto 08/15/2014 15:52

Jag var väldigt rädd för smärta, men flickorna i salongen rådde mig att få lite kräm i förväg! Smärtan kan gå i hälften, det blir tolerabelt! Gillade den vänliga attityden! Nu är jag din vanliga kund!

Har du varit i februari före Alla hjärtans dag

Standard administratörskonto 08/15/2014 15:52

Har du varit i februari före Alla hjärtans dag! MCH var emot mig för att rita något på intima platser. Hon kom, gjorde en full bikini, armhålor) och det gick naturligtvis inte att motstå och drog))) MCH sååå gillade))) ber om mer))) Epilering gjordes kvalitativt, stödde moraliskt, eftersom gjorde första gången efter en rakhyvel och utan narkos! Tack så mycket. Jag anmälde mig ännu)))

Senast besökte din salong

Standard administratörskonto är 08/15/2014 15:50

Senast besökte din salong! Återstår inte något som är glatt, men helt enkelt glad! Shugaring gjorde första gången. Jag gillade allt väldigt mycket, allt är precis som beskrivet på webbplatsen! Rekommendera tjejer! Och uppmärksamma priserna! Detta är verkligen ett rationellt värde för pengarna! Tack så mycket!

Utmärkt kvalitet på de utförda tjänsterna

Standard administratörskonto är 08/15/2014 15:47

Jag är glad att jag är din klient, för ganska goda tjänster och tillvägagångssätt för kunden!

Shugaring från "Maris" (socker depilation). Effektivt avlägsnande av oönskade hår på kroppen!

kommentarer

Mary, hej! Vid Avtozavodsk acceptera? Kommer den här helgen verkligen till dig?

Maria, i Kina-stan ligger det i stugan? Och hur länge ska håret vara före shugaring (intresserad av djup bikini)

Ja, i Kina-staden - det här är en depilationstudio. Om håret är efter en rakhyvel behövs hårets längd 8-10 mm. Eftersom håret är ganska svårt och det avlägsnas inte så mycket som efter shugaring-förfarandet. I det andra förfarandet är 5-7 mm tillräcklig. Om du vill göra proceduren för första gången rekommenderar jag dig att bedöva bikiniområdet. Vi använder extern kräm Lay dep, inhemska proizvodsta. Han har inga kontraindikationer, bara individuell intolerans mot komponenterna. Cremen måste hållas på bikiniområdet i minst en timme. Om du anmäler dig till proceduren och anestesi måste du därför anlända en timme före proceduren. Trollkarlen kommer att applicera en kräm till dig, lägga på engångsbyxor och du kan vänta med oss ​​för ditt möte. Många tjejer gör smärtlindring på egen hand och kommer redan till sina anteckningar för att inte vänta. Du kan välja vilket alternativ som helst, efter eget gottfinnande, för din bekvämlighet.

Epilation Studio Maris

Öppettider

Centrum för professionell shugaring Maris är en lång erfarenhet inom detta område, rimliga priser, mästare med erfarenhet av 3-6 år, engångsmaterial, träning, försäljning av professionell sockerpasta Maris.

Ett sådant förfarande som en shugaring har länge haft en ledande position inom depileringsområdet. Och det här är sant. Och varför? Shugaring i alla avseenden replikerar andra typer av depilation, såsom vax, rakhyvel, elektrisk epilator, hårborttagningskräm. Så vad är fördelen med shugaring? Det finns faktiskt många av dem: proceduren är mindre smärtsam, inte provar sådan hudskada som brännskador, irritation, rodnad.

Det finns inget ingrown hair, det finns en liten ändring här - om shugaring proceduren utförs korrekt, observera hårborttagning på grund av dess naturliga tillväxt. Efter det första förfarandet ser du inte 50% av håret, och det här är mycket viktigt, eftersom resultatet i ansiktet, som de säger - om en månad. Dina hår kommer att vara glesa, mjuka och tunna.

Därför är det nödvändigt att välja en mästare med stor erfarenhet, som bara arbetar på professionell sockerpasta. Det är mycket viktigt när du väljer en mästare! Arbeta i engångshandskar, med engångsmaterial i arbetet, professionell bearbetning av verktyg som används i arbetet är det viktigaste!

Epilation Studio Maris

Centrum för professionell shugaring Maris är en lång erfarenhet inom detta område, rimliga priser, mästare med erfarenhet av 3-6 år, engångsmaterial, träning, försäljning av professionell sockerpasta Maris.

Ett sådant förfarande som en shugaring har länge haft en ledande position inom depileringsområdet. Och det här är sant. Och varför? Shugaring i alla avseenden replikerar andra typer av depilation, såsom vax, rakhyvel, elektrisk epilator, hårborttagningskräm. Så vad är fördelen med shugaring? Det finns faktiskt många av dem: proceduren är mindre smärtsam, inte provar sådan hudskada som brännskador, irritation, rodnad.

Det finns inget ingrown hair, det finns en liten ändring här - om shugaring proceduren utförs korrekt, observera hårborttagning på grund av dess naturliga tillväxt. Efter det första förfarandet ser du inte 50% av håret, och det här är mycket viktigt, eftersom resultatet i ansiktet, som de säger - om en månad. Dina hår kommer att vara glesa, mjuka och tunna.

Därför är det nödvändigt att välja en mästare med stor erfarenhet, som bara arbetar på professionell sockerpasta. Det är mycket viktigt när du väljer en mästare! Arbeta i engångshandskar, med engångsmaterial i arbetet, professionell bearbetning av verktyg som används i arbetet är det viktigaste!

Maris Maris Pasta Shugaring Review Recension Beskrivning

Visa spelarens kontroller

kommentar

Håll med dig om tjänsten i Maris. Jag gjorde en förfrågan, det står "Order är accepterad" och tystnad i tre dagar. Jag var tvungen att ringa och förklara i en upphöjd ton hur man arbetar.

Dmitry aka Beauty - en fruktansvärd kraft, till exempel, som skulle du rekommendera?

ja, det är nödvändigt att slutföra med dem, redan har många märken gått in på marknaden av värdiga

Dmitry, vad kan du säga om Oasis pasta? Tack på förhand

det kommer att bli ett test - det kommer bli en video;)

Dmitry Hej. Du arbetade på Saona pasta. Om ja, jag skulle vilja höra din åsikt som en proffs.

det kommer bli en video, det kommer definitivt att bli ett test :)

Dmitry, hej! Har du hört något om Dolce Vita pasta, om så, vad är din åsikt om det?

välkommen romantik!
pasta är så mycket en sak i det förflutna att jag inte vet vem som arbetar på den.
i den gamla versionen är det ingen.

Dmitry Jag är din vanliga tittare! Var god och skriv en recension av pasta Just shugaring och skriv din åsikt om denna pasta. Tack på förhand Hälsningar Olesya.

glad att se dig i stället för smart shugaristov)
så snart det faller i mina händer, kommer jag definitivt göra det, på något sätt fram till den här tiden.
vissa kontor vägrar att skicka mig prover, uppenbarligen inser att deras pasta är av dålig kvalitet

Arbetar du för Maris nu? Det verkar fungera bra pasta, men varför i beskrivningen skrivs samarbete med detta företag över?

+Cholpon Zakirova Pasta är det värsta stället att arbeta i ett kallrum.
bildar en film obegriplig för mig med lång missbruk.
Försäljningsavdelningen på kontoret jobbar motbjudande och berättar för kunder hur man gör affärer, det här är nonsens bland handelsföretag.
Jag tycker att det här räcker för att sluta med dem;)

Hej Dmitry! Berätta för mig: hur blir du av med ingrown hairs? om de självklart är

+Kristina Kayumova hälsningar, Kristina!
olika hår växer i.
vissa kräver fruktsyror, med lite salicylsyra, lite extrakt med en nål, följt av antiinflammatorisk behandling

Dmitry är en intressant serie videor om pastor från olika tillverkare, mycket tacksam, och ändå, vilket varumärke arbetar du med, vilken typ av pasta föredrog du?

+Irina Berezhnaya för tillfället är Maris, förhållandet mellan pris och kvalitet är bra.
Resten med hästprisetiketter är fantasierande i sina regioner.

För första gången ser jag en man av depilation. Cool.

+Anastasia Radko jag kan inte vara oense)

Hej! Så vad är din åsikt om arabisk pasta?

hälsningar! så det är i den videon)
Försökte älskling och en som inte kräver uppvärmning.
Vid en temperatur av +24 och normal fuktighet beter sig den mjuka pastaen bra (i handskar, naturligt).
Plastitet på nivån, även om det inte fungerade längre än en hand i en klump.
Enligt min åsikt, prislappen, naturligtvis, häst.
Det fungerar bra, men kostnaden för förfarandet består helt av det orealistiska priset för pastan.

Arabien - recensioner av kosmetika

Impregnering för hud med egna händer. Recept.