Candela laser hårborttagning recensioner

Jag hörde att det är väsentligt annorlunda i dess egenskaper och är mycket kraftfullare än andra lasrar med nästan tio gånger. Snart åka till orten och jag skulle vilja veta din laser hårborttagning recensioner, trött på att gå till salongen varannan månad.

Jag gjorde årets epilering före sommarsäsongen. Enheten kallades candela gentlelase, som det står skrivet på salongens hemsida. Benen är släta, varken täthet eller smärta. På andra platser har inte försökt. Efter proceduren är håret blont och gles. Jag vill prova bikiniområdet vid sommaren.

Nej, jag gjorde inte en laser. Även om min flickvän försökte, snyggt och rent.
Det kommer att bli som japanska kvinnor i Düsseldorf, ren kropp och perfekt hudförhållande.
Jag läser hela tiden japanska bloggare, de spenderar timmar engagerade i sig själva, deras kropp och ansikte. Hela denna vetenskap.

Resultatet efter denna enhet skiljer sig inte mycket från andra, som för mig. Jag såg inte mycket skillnad. Sårhet i proceduren, ungefär som alltid. Effekten varar nästan samma som med andra typer av hårborttagning. Det enda du behöver komma ihåg är att två veckor före och två dagar senare kan du inte sola, du behöver göra lite på förhand.

Jag gjorde hårborttagningsben en vecka innan hon reser med sin man till Turkiet. Förfarandet visade sig vara mindre smärtsamt än under mina tidigare laserepileringsprocedurer, även om jag inte skulle säga så mycket. Jag kommer att informera dig om effekten vid ankomst)

Om det inte finns någon hudtäthet och håret började växa mindre ofta, så ska jag också gå till laser hårborttagning, jag vill experimentera. Jag går inte någonstans, men jag vill ha oklanderlig renlighet i mina ben och armar. Salonerna är dyra och inte för långa.

Gör laser hårborttagning Candela min flickvän. I allmänhet var hon nöjd med resultatet, trots att jag var en kirurgs roll, hur man säger. Tja månader har gått, och benen är släta. Jag förstår att detta är ett bra resultat.

Laser hårborttagning med hjälp av enheten "Sandela"

Varje kvinna vill vara ägare till en slät, välsköttsfri hud utan några tecken på överskott av hår, och något sätt är bra för att bekämpa detta problem. Idag tillåter användningen av ny teknik inom området kosmetologi att använda den unika Candela laser hårborttagningsmetod för att på ett säkert och effektivt sätt bli av med onödig vegetation.

Principen för metoden

Det mest tillförlitliga alternativet för att avlägsna onödigt ansiktshår eller ansiktshår, som uppfyller kraven i modern kosmetologi, är Candela Gentlelase-enheter. De är en alexandritlaser avsedd för hårborttagning av mörkt och ljust hår.

Att bli av med vegetation med hjälp av sådan manipulation som Candela laser hårborttagning bygger på att minska tillväxten av oönskade hår (principen om selektiv fototermolys).

Detta innebär att apparaten för laserstrålning med en korrekt vald våglängd, riktad mot det epilerade området, verkar på pigmentet i håret och förvandlas till värmeenergi förstör folliklarna. Således slutar håret växa och faller ut, medan huden runt är intakt.

Effektiviteten av hårdvaruk Cosmetology bestäms primärt av enheten som används för att utföra den.

Det är värt att notera att för en Candela laser hårborttagning session är det nödvändigt att håret är just nu i scenen med aktiv tillväxt, eftersom strålen inte kommer att fungera på "sovande" lampor. Det är av den anledningen att ett fullvärdigt resultat kräver flera förfaranden som uppvaknande av de återstående opåverkade folliklarna. Sessioner måste upprepas tills fullständig försvinnande överskott av vegetation, och denna process tar från 2-3 månader till ett år beroende på organismens individuella egenskaper, hårets tjocklek och struktur samt det korrekt valda schemat för förfarandena.

Redan under manipuleringen uppnås en kosmetisk effekt, eftersom avlägsnandet av överflödig vegetation uppstår vid exponeringen för stråleenergin. I slutet av 3-4 sessioner går håret i samma utvecklingsstadium, vilket möjliggör för varje efterföljande förfarande att bli av med huvudlampan.

Fördelarna med enheten

För att förstå varför Candela Gentlelase laserprocessorn anses vara ett av världens mest populära system, bör du bekanta dig med fördelarna med en laser:

  • tillförlitlighet - kommer först och ger ett långvarigt resultat för flera förfaranden. Såsom övning visar, inom sex månader efter 2 sessioner med Candela-apparaten minskas mängden ansiktshår med 80%;

Viktiga fördelar med apparaten, som signifikant skiljer den från alla andra system, innefattar följande:

  • avlägsnar vegetation från vilken hudtyp som helst (till skillnad från andra lasersystem som endast arbetar med mörkt hår, tar den här enheten bort ljus och tunn);
  • lämnar inte brännskador
  • används för känsliga områden av kroppen;
  • behöver inte rehabilitering
  • främjar hudföryngring genom rynkorborttagning;
  • tar bort pigmenterade lesioner
  • kämpar mot vaskulära lesioner.

Vad skiljer denna modell från andra analoger?

När man jämför Candela Gentlelas med andra lasersystem finns det tydliga fördelar, till exempel:

  • Spotområdet hos laserstrålen i denna anordning skiljer sig i storlek från fläckarna av andra typer av laseranordningar av dess storlek. Detta gör det möjligt för strålen att tränga in i folliklarna av djupväxande hår.
Principen för effekten av Candela-apparaten bestäms av typen av utförd procedur.
  • Öka frekvensen av pulserna i denna modell gör att du kan påskynda sessionen nästan dubbelt med avseende på liknande enheter (bearbetning av ben utförs i 25 minuter, för överläppsområdet tar det 3-5 minuter).
  • Ny utveckling (hudkylsystem) skyddar kroppen mot överhettning. Särskilda områden tillämpas på de områden som är förberedda för proceduren, med vilken ytan kyls och som ett resultat reduceras uppfattningen av smärta och obehag.
  • Möjligheten att genomföra en session vid rätt tidpunkt för kunden, eftersom fenomenet hudrödhet försvinner inom några timmar, och onödig vegetation försvinner under manipulation.
  • Eftersom strålningen av enheten inte påverkar kroppen, och påverkar endast folliklarna, är laserhårborttagningen Candela fullständigt ofarlig.

Förbereder sig för sessionen

Som med något förfarande måste laser hårborttagning beredas i förväg:

  • besök en kosmetolog och få råd om den kommande manipulationen;
  • en månad före sessionen, är det värt att stoppa användningen av några metoder för hårborttagning (elektriska epilatorer, vax, shugaring);
  • Sola inte i 2 veckor före proceduren.
  • För Candela hårborttagning ska du ta bort vegetationen på problemområdet med en rakhyvel minst en dag före sessionen, så att håren når önskad längd (1-2 mm) och aktiv tillväxtfas. Detta villkor är obligatoriskt, annars kommer strålen inte att kunna påverka håret och lampan på rätt sätt.
Laser effekter kan orsaka obehag och lukt, de första resultaten utvärderas om två veckor
  • Innan sessionen (per dag) måste du testa för hudens känslighet. Om känsligheten ökar kan det vara obehagliga konsekvenser som missfärgning av huden, utseende av blåsor eller skorpor. Enligt testresultaten är det möjligt att i förväg minimera möjliga konsekvenser.
  • Använd ögonskydd under din session.

Eftersom lasermanipulationer är automatiska elimineras risken för medicinsk fel.

Hudvård efter proceduren:

  • Efter avslutad manipulation rekommenderas det inte att exponera kroppens behandlade yta till vatten i minst 24 timmar
  • gnugga inte dessa områden med en tvättduk;
  • Under veckan rekommenderas det inte att sola på stranden eller i solariumet.
  • När du går utanför, applicera en skyddande kräm på de epilerade områdena (två veckor);
  • När du planerar en semester på sommaren måste du ta tid för hårborttagningsproceduren två veckor före eller efter semestern.

Hur många sessioner behövs?

Du kan svara på frågan om antalet sessioner för fullständigt avlägsnande av överflödig vegetation och intervallet mellan dem, baserat på medelvärden (från 5 till 7 procedurer med en paus på 6-8 veckor).

Som regel kan endast en erfaren kosmetolog skapa ett lämpligt schema av procedurer, efter att ha studerat resultaten av undersökningen och de individuella egenskaperna hos klientens kropp.

Dessutom finns det ett antal skäl som också påverkar mängden manipulation som behövs, till exempel:

  • epileringsområde;
  • hormoner;
  • ärftlighet;
  • närvaro (frånvaro) av solbränna.

En egenskap hos lasern av denna modell är det faktum att resultatet efter ett förfarande är tydligt synligt:

  • Mängden avfall vegetation minskar;
  • tillväxten saktar ner;
  • håret blir tunnare och svagare.

Kontra

Konsulterande kosmetolog kommer att bidra till att klargöra frågan om kontraindikationer av metoden och att säkerställa deras närvaro eller frånvaro. Du kan inte utföra hårborttagning i hårdvaran i följande fall:

  • onkologi;
  • hudsjukdomar;
  • graviditet.

Så, försäkra dig om pålitligheten och populariteten hos lasermetoden för att avlägsna onödig vegetation (vilket bekräftats av många kundrecensioner), du borde definitivt försöka förstå att det här är det alternativ som löser problemet med överskott av vegetation.

Laser hårborttagning - granskning

Bra resultat. Alexandrite Laser Candela

Jag vill också dela med alla mina intryck och erfarenhet av laser hårborttagning.

Bearbetat område: totalt bikini

Laser: Alexandrite Laser Candela GentleMax Pro

Perioden och antalet färdiga rutiner: i 1 år fick jag 6 rutiner

Pris: i Surgut i kliniken för estetisk och laser kosmetologi "A-clinics" 7000 rubel, i Novosibirsk i centrum av laser hårborttagning "Elix" 4300 rubel

Procedurstid: 5 minuter

De första 5 procedurerna som jag tog i staden Surgut, den 6: e i staden Novosibirsk på liknande laser Candela GeantleLase

Från det första förfarandet var jag väldigt nöjd och bestämde mig för att gå till slutet, ett år har gått och jag glömde att det finns några problem / obehag med överflödig vegetation, särskilt på en så viktig och intim plats.

Efter det första och andra förfarandet var intervallet exakt en månad, 2-3 ca 2 månader, 3-4 2 månader, 4-5 3,5 månader, 5-6 nästan 4 månader gick allt smidigt)) Jag kom inte på schemat, nämligen efter Jag lanserade det tredje eller fjärde förfarandet och kom inte till förfarandet som det borde, så jag var tvungen att använda en rakhyvel. Men håret redan efter det tredje förfarandet blir mindre frekvent, mycket tunnare, känslan av att du är tonåring och bara börjar dyka upp håret) och efter den fjärde har jag alla fluffar vita började växa)))

Under proceduren borde håret vara utanför (1-3 mm), efter proceduren är det nödvändigt att raka det och därvid prova tillväxten av de som sitter inuti det inkapslade, så att de kan avlägsnas vid nästa procedur och så vidare tills något händer. " klättra ut ". Vidare kommer de döda och brända håren att försvinna inom några dagar. Personligen, efter det tredje eller fjärde förfarandet, hade jag inget att rengöra med en rakhyvel. Och sola inte före och efter 10-14 dagar, kanske pigmenteringen kan gå eller det kommer att bli en brännskada, på starkt bränd hud också gör de inte denna procedur på denna laser. I allmänhet ger varje läkare om förfarandet före och efter detaljerade rekommendationer och så vidare kommer allt att berätta i detalj vad och hur.

Sårhet i förfarandet. Jag vet inte varför de säger att det är smärtfritt, det gör ont och alla mina flickvänner, det gör ont till och med mycket ont! I klinikerna före förfarandet erbjuder de anestesi, men jag har aldrig använt det, det verkar som att det är slöseri med pengar))) Jag lugnar mig själv att skönhet kräver offra!

Råd: Gå inte direkt före menstruationen, bäst efter "dessa" dagar och gå inte efter stormiga nattpartier, du borde vara lugn och vilad då du inte kommer vara så smärtsam under proceduren))

Jag rekommenderar laser hårborttagning på alexandrit laser candela. Det här är en riktigt cool sak, varför behöver du hår? De måste bli av med))

Laser candela recensioner

En bra massör - Julia

Recensioner om massage i Moskva och St Petersburg från författarens webbplats

Effekterna av massage på huden. Recenserad av Yuli, St. Petersburg Masha, Moskva. Massage från celluliter Massage efter förlossning. Granska Nadya, Petersburg Korrigering av kroppen. Yttrande från Eleonora, MSC Massage Therapist Alexander om massage terapeut Valentin Denisov-Melnikov Special anti-celluliter massage. Julia, Moskva Nastya, St Petersburg. Minskar volymen Julia, Moskva. Resultaten av massage Ekaterina, Peter, granskar om anti-celluliter massage. Veronica, Moskva. Sensioner från massage Julia, MSC: Valentine är en mycket bra massage terapeut. Prova det!
Arkiverad version av forumet

Laser hårborttagning, bikini område. Alexandrite laser candela recensioner. Permanent hårborttagning hemma.

Snälla berätta om det finns sätt att ta bort hår i bikiniområdet för alltid? Och berätta för oss vilken kostnad som är, typer av hårborttagning. Försökte du det själv? Recensionerna är viktiga. Har någon försökt hårborttagning hemma, och är det värt det?

- Författaren. Detta är en laser hårborttagning. Endast några sessioner är nödvändiga. En gång i månaden från 3-7 (kanske 10). Lamporna är lite utbrända med en laser. Andra hår avlägsnas nästa gång, eftersom de växer ojämnt. Jag försöker.

- Det verkar som om en laser kan vara några sessioner. Men det kostar pengar, ett sådant område. Och för en början skulle det vara trevligt att få ett foto, experter borde åtminstone kännas om överväxten.

- Vinter kommer snart, växa, det blir varmare. Hur kan du ta bort hår hemma för alltid? Är det om du flyttar för att bo i Pripyat.

- Du måste skratta redan, det här är ett problem för vissa, förstå!

- Av någon anledning har min löjliga fråga mognat: varför faller håret ur mitt huvud, men på resten av min kropp kan du inte slita ut det alls?

- Går bättre på hårborttagningszonbikini. Bara rensa noggrant, tvätta den innan.

- Alexandrite Laser candela (läs recensioner) tar bort håret för alltid, upp till 10-12 procedurer! Endast ett profylaktiskt förfarande en gång om året!

- Och hur är resultatet av ett sådant epileringsförfarande?

- Det viktigaste är att göra en candela med en laser, den är den mest kraftfulla och lämnar inga märken och brännskador, resten är kvar.

Både kvinnor och män kommer att vara effektiva om hormonerna inte störs.

- På ett sätt av naturlighet.

- Det är för tidigt att säga. I början av november kommer det att bli en andra session. Jag undrar själv hur det kommer att bli. Hur många gånger har du gjort? De gör mig en tysk laser.

- Det hjälpte mig. I allmänhet sa många att nonsens. Gjorde bara denna Alexandrite Laser candela, 7 gånger. Andra lämnade ljusskador och brännskador.

- Och efter proceduren finns det inga skorpor?

- Så gjorde de Alexandrit och jag hade skorpor, även om doktorn sa att de hade den bästa lasern.

Och hon började göra candela och allt, bara det röda var några timmar, även hennes hår var borta, men många säger att fluffen inte lämnar.

- Och första gången mycket borta?

- 20-30 procent, växte inte 1,5 månader.

- Min flickvän har gjort laser hårborttagning i 3 år med intervaller på 2 gånger om året. För alltid blir det inte.

- Vilken typ av specialist är detta? Är hon okej med hormoner? Växer det mycket? Och vilken typ av laser gör det? Berätta för mig om det inte är svårt. Korrigeringar gör bara två gånger om året och alla? Förstod jag dig rätt?

Har hon svart hår? Och vilka zoner? Det hjälpte mig bara.

- Orientaliska damer släcker håret med myrolja, det gnids in i huden efter epilering.

- Åh, det är allt nonsens. Endast laser hårborttagning från en bra mästare med bra utrustning och korrekt inställd effekt.

- Ingenting. Allt har en tillfällig effekt.

- Har du kontrollerat det själv?

- Om du gör ett stödjande tillvägagångssätt efter en hårborttagning, växer håret inte med 5%.

- Det har länge varit känt, sluta göra, och kommer fortfarande att växa! Inte helt bli av med, det här är naturen.

- Det behöver bara en korrigering. Har du gjort det själv?

- Att göra korrigeringar är inte resultatet. Lugna ner, annars tänker jag att du marknadsför denna procedur. Mina bekanta gjorde, en fikon växer.

- Du vet, jämfört med vad människor har kvarvarande ludd, för människor resultatet. Jag marknadsför inte någon.

- Jag är för kroppspositiv, jag växer himmelskt och jag råder dig.

- Permanent hårborttagning är bara elektrolys.

- Ja, svart, hon är en halvtenn. Min ljusblonda tar vanligtvis bitar.

I kliniken "laserläkare". Han har gjort alla dessa år, och de växer alltid, naturligtvis där de är tunnare. Epilation kallas "full bikini", där och röven och skrotet och armhålorna som en gåva.

- Jag är en skönhetssalong. Jag rengör mig själv.

- Jag har en punkt kvar, åt vänster. Jag vet inte, de har just avslutat lasern, alla säger att de kommer att växa några singelhår, är det så mycket?

- Poäng från elektrolys?

- Det här är mikroskop för elektrisk stöt. Om nålen inte sätts in tillräckligt djupt, kvarstår sådana effekter. Detta borde inte vara.

- Ja. Befälhavaren är väldigt bra, jobbet och kunderna är nöjda. Men av någon anledning har jag det.

- För närvarande är jag på mammaledighet och fungerar därför inte. Epilation involverad i Yekaterinburg.

- Tja, jag har inget hår ännu, om jag börjar växa, kommer jag att gå till elektroepilation.

- Åh ja, på något sätt stör inte promenaden.

- Permanent hårborttagning är ingen väg!

- Behandla inte mig, doktor, när elektroen inträffade, vet du?

- Jag vet att min flickvän inte växer i 9 år. Patienten.

- Laser hårborttagning, efter den första sessionen, var nästan ingenting kvar. Två extra sessioner maximerar, tror jag, det kommer att bli nödvändigt.

- Jag har efter 7 ingenting. Någon här skriver det i tre år utan resultat. Och vilken typ av laser gör du?

- Det är ca 50 år passerar, då kan du argumentera.

- Palomar Vectus epilation. Det här är bara min gissning, kanske mer kommer att behövas, men för närvarande kommer inte en specialist att kunna avgöra. Jag skrev, baserat på mina känslor, sedan 3 månader har gått, just nu går jag till den andra sessionen.

Från en väns erfarenhet som gick igenom flera sessioner, efter att ha födt, behövde hon bara ett förfarande. Även om det sägs att på grund av hormonell justering kommer allt tillbaka.

- Jag läser att de skriver, jag hoppas att jag kommer att vara bland dem vars förväntningar denna procedur kommer att mötas. Bland mina flickvänner som gjorde denna maskin är alla glada.

- Jag gjorde en laser palomar en gång. De sa att de bästa i världen, för att vara ärliga, växte väldigt snabbt.

- Vilken stad är du i? Har du svart hår?

- Jag gjorde, mina poäng var små, bara ett år senare var de borta.

- Jag har mörkt hår, men tunt. Och de välbekanta tjejerna som gjorde på honom var en östlig typ brunett och en blondin. De första 7 sessionerna tog och en efter födseln, den andra 4, enligt min mening.

Först efter 2,5 månader fick jag lite, nu ska jag gå till en andra session.

- Jo, resultaten är imponerande. Det betyder dock att laserpalomaren nu är den coolaste, denna vektus.

- Har du en fluff? I allmänhet fick jag veta att inte en enda laser tar ner sig.

- Och jag tycker i allmänhet att allt är individuellt. Det finns trots allt de som har allt tillbaka efter graviditeten. Men jag har bra exempel, så jag bestämde mig.

- Ja, i allmänhet fick jag veta att det alltid ska ske, även efter kursen, att fortsätta varje månad. Men jag har fortfarande inget. Och till priset av dyra bikini hårborttagning, mer än 4500?

- Om dagen för åtgärden, då 4200, om den vanliga - 8000.

- Och jag gjorde helt 4300.

- Vi har olika priser på totalt bikini. Jag tittade i flera salonger av hårdvara kosmetologi, kostar mellan 7 och 8 tusen. Gick till åtgärden i den där vänner gjorde. Nu ska jag inte göra åtgärden, för jag behöver det så tidigt som möjligt innan jag går till sjöss för att inte orsaka pigmentering. Bättre att vara säker.

- Är det laser eller elektro?

- Jag betalade också för laser full bikini depilation från 5.000 till 3.500 (varje gång allt var billigare). Men fluffen, jävla det, går inte bort, växer inte länge, men kramar fortfarande ut. Jag ska göra elektro.

- Ja, fluffen är svår att lämna, jag håller med. Elektrolys väl singel till slut.

- Har du gjort alexandrit?

- Nej. Flyttade för två år sedan till Krasnodar, strax efter att hennes dotter föddes

- Det finns. Laser. Vilken sekel bor du i?

- Laser hårborttagning! Jag gjorde bara två gånger och jag gillar redan resultatet. Men du måste välja en bra salong med en lämplig laser och förbereda för proceduren - resultatet beror till stor del på detta.

Och vad är din åsikt om hårborttagning för alltid?

Du kan kommentera, diskutera läsningen på vårt forum

Beredd speciellt för sajten Krasotulya.ru

Läs totalt: 1382

Recensioner om massage i Moskva och St Petersburg från författarens webbplats

Feedback om massage. Julia, St Petersburg Recension om massagen "Brasiliens skinkor" i Moskva Minskar volymen. Recension om massage, Natasha, Moskva Massage "Brazilian Buttocks", recension. Alyona, St Petersburg Recension om anti-celluliter massage, Marina, Moskva Berättelse om en massage i St. Petersburg, Polina Video recension av massage "Brazilian Buttocks". Anya, Moskva Catherine, Moskva. Granskning av massage och massör Julia, St Petersburg, Granskning av massage "Brazilian Ass" Studio Skönhetskorrigering och massage. Återkalla lymfatiska dräneringsmassage resultat. Slimming legs Massage för att banta magen. Video recension

recensioner

05/23/2018 Polina
Jag var tvungen att tillgripa laser hårborttagning på grund av utseendet av extra hår i mitt ansikte, efter inte rätt hormonbehandling. Första gången var jag väldigt rädd, rädd att det skulle skada att det skulle finnas brännskador och andra problem. Men det fanns inga problem, känslorna är ganska toleranta. Priserna är lägre än grannarna, resultatet är 5+

05/11/2018 Svetik
Så enligt min mening är detta det bästa sättet (från det kända till mig) hårborttagning på människokroppen.

04/18/2018 Inga
Tack tjejer, du har mycket låga priser och bra kvalitet på jobbet, nöjda med jobbet.

11.11.2017 Valeria
Jag vill uttrycka min tacksamhet till studion SOLO.

10/31/2017 Margo
"Jag gör epilering över överläppen. Befälhavaren är underbar, så hon kände ingenting, proceduren är snabb. Hon sa att du måste gå igenom några fler sessioner. Jag tror att jag kommer att vara nöjd med resultatet! "

09.06.2017 Olga
Jag är också väldigt glad att jag upptäckte laser hårborttagning. Det är bra när det inte finns några dessa irriterande kroppshår. Jag gör bara i studion Solo.

02.11.2017 Eva
Första gången laser hårborttagning. Hon var rädd, valde noggrant, och äntligen hände det! Långt valde en plats, inte förgäves, tydligen, för valet var det rätta. När allt kommer omkring kan även det trevligaste förfarandet omvandlas till tortyr, om du väljer fel specialist. Men det här är inte fallet!
För det första är det klart att resultatet är viktigt för läkaren, och inte en snabb vinst och en önskan att slutföra så snart som möjligt. För det andra är priserna i allmänhet en saga! Enheten är helt ny, och priserna är väldigt låga (ta mitt ord för det, jag tillbringade flera dagar på olika butiker, jämför kostnad) Generellt 10 av 10! Vänta på mig nästa månad! )

02/10/2017 Anna
Tack tjejer.

01/09/2017 Makarova Dina
Jag blev övertygad om att göra hårborttagning av min man, jag brukade göra shuffaring av bikiniområdet, jag gillade resultatet, men jag tyckte inte om vad jag var tvungen att göra varje månad, vilket inte är trevligt, förstås. Det tog mig ett halvt år och 7 sessioner av laser hårborttagning för att glömma håret för alltid, dyrare än shugaring, men om du räknar hur många år det tar, vinner lasern igen. Jag är nöjd med denna salong, priserna är lägsta, och specialisterna och utrustningen är utmärkta.

12/16/2016 Barysheva Antonina
Många salonger gör nu laser hårborttagning, men jag valde den här på grund av priset på förfarandet. Som ett resultat blev jag inte besviken över kvaliteten, det tog 8 procedurer för att helt och hållet bli av med hår på mina ben, och jag hade dem ganska tjocka och mörka, men med varje ny procedur blev de mindre och mindre. coolt interiör, priserna överdriver inte och fungerar exakt inte sämre än resten.

11/14/2016 Gromova Victoria
Jag bestämde mig för 4 månader sedan för att försöka laser hårborttagning. Raka benen trött. Och på internet skriver de att laser hårborttagning är den mest moderna av alla metoder för hårborttagning. Välj en salong i första hand på recensionerna och jämför sedan priserna. Välj den här salongen. Har redan gjort 2 smärtlösa procedurer. Ett positivt resultat är redan planerat. Kosmetologen utsåg så många som 6 procedurer och hävdade att ett sådant antal förfaranden skulle bidra till att uppnå det bästa resultatet. Men eftersom håren växer mindre och mindre, är jag redo att gå igenom 10 procedurer, särskilt om jag har glatta ben utan rakning vid sommaren.

11/08/2016 Sofia
Jag gjorde ett bikiniområde - effekten och utseendet är definitivt bättre än efter rakning eller vax (inget ingrown hair), jag gjorde 4 procedurer

05.11.2016 Alla
Tjejer är det dags att förstå att du behöver och kan spendera pengar själv! Skönhet ökar väldigt självkänsla! Och för att inte spendera mycket, måste du leta efter en bra studio där de kommer att göra allt med kvalitet och till ett överkomligt pris! Jag råder dig att komma hit och de hjälper dig)

10/12/2016 Olga
Mycket trevlig personal! Alltid ge dig värdefullt råd, mycket trevligt och användbart! Efter förfarandena växer håren praktiskt taget inte. Vilken hitta för kvinnor! Missa inte chansen att bli vackrare!

Laser candela. recensioner

Vacker, slät, behaglig att ta på huden som alla. Alexandrite laser candela recensioner är mest positiva.

Klassiska alternativ för att bli av med hår (till exempel genom att använda en rakhyvel, en depilatory cream, plockning) kan bara bli av med problemet i en kort stund, med obehagliga konsekvenser. Till exempel kan vaxavhöjning eller shugaring leda till en inflammatorisk process eller infödning.

Epilering med hjälp av nuvarande är effektiv, visar bra resultat, men mycket smärtsamt och långt. Och endast epilering med hjälp av en laserstråle utförs snabbt, utan smärta och effektivt.

Recensioner av laser hårborttagning candela

I VITA-kliniken använder vi CANDELA alexandritlasern, som har bevisat sig i medicinsk kosmetologi.

Principer för drift av CANDELA alexandrit laserstråle:

  • Hårets rötter absorberar ljusets puls som emitteras av apparaten;
  • Det omvandlas sedan till värmeenergi;
  • Hårrötterna värms upp och de förstörs.
  • Som ett resultat växer håret inte längre.

Candela laser recensioner: Är en sådan metod farlig?

Laser energi fungerar endast på melanin i hårsäckarna. Tygerna kring dem absorberar inte strålens energi, så de är inte skadade.

Hur många sessioner behövs?

Laserstrålen fungerar endast på hårsäckarna som håller på med aktiv tillväxt under proceduren. För de flesta människor är detta förhållande cirka tjugo procent av den totala mängden hår. Sova lampor reagerar inte på strålen. På grund av denna faktor måste proceduren upprepas efter en och en halv månad. Bara ett par procedurer med rätt sekvens reducerar signifikant antalet oönskade hår.

Recensioner av alexandrite laser candela

Vid VITA-kliniken väljs epileringscykeln med en CANDELA-laser baserat på varje persons egenskaper, men inte mindre än fem sessioner.

Laserfördelar

Effektivitet. CANDELA laserstråle används i kosmetologi under lång tid. Många expertstudier har bekräftat det höga effektivitets- och långsiktiga laseravlägsnandet: bestrålade hårrötter är inte reanimerade och håret visas inte längre. Redan efter ett par sessioner minskar antalet hår på de behandlade områdena flera gånger. Med tiden lyser de återstående håren och blir osynliga.

Bekvämlighet. CANDELA laserkonstruktionen använder en Dynamic Cooling Device ™, DCD ™ -kylkylare. Tack vare kyla av huden utförs processen utan smärta, med komfort och utan skada.

Elan. Hastighet är en annan fördel vid utförandet av hårborttagningsprocedurer på CANDELA-alexritlasern. Candela-enheten fungerar direkt på en stor radie av huden och därför tar processen flera gånger mindre tid än epilering med andra typer av lasrar! Under drift av en enda ljuspuls epileras en bit av hud med en diameter upp till 18 mm. Detta ger en fördel för denna metod för hårborttagning, eftersom man med olika metoder för hårborttagning måste agera separat på varje hår.

Laser hårborttagning på enheten Candela GentleLase Pro, laserföryngring

VAD DU KOMMER PÅ COUPON

Epilation Epilation Center Services

Obegränsad närvaro av laser hårborttagning sessioner

  • 3 månader. Kupong för 1000r. och tilläggsavgift på plats vid varje besök
  • 6 månader. Kupong för 1600r. och tilläggsavgift på plats vid varje besök
  • Varje besök kräver följande tillägg:
    • område ovanför överläppen, ögonbryn eller haka (tillval) - 350r.
    • armhålorna - 480r.
    • djup bikinizon (inklusive den interyagiska zonen) - 950 rubel.
    • klassiskt bikini område - 750r.
    • total bikinizon - 1700r.
    • händer till armbågar - 900r.
    • händer helt - 1300r.
    • shins - 990r.
    • höfter - 1250r.
  • Bonus: 20% rabatt på icke-deltagande zoner
  • Priserna är för kvinnor, för män ökar kostnaden med 30%
  • Kostnaden för alla förfaranden specificeras med hänsyn till freon kylning.
  • Under epilering rekommenderas det inte att använda epilator, utföra vax och sockerepilation, och även ta bort hår med pincett
  • Procedurer utförs på apparaten Candela GentleLase Pro (USA)

Avlägsnande av vaskulära patologier med en neodymlaser Candela Gentle Max Pro

  • Litet ansikteområde (kind, näsa eller haka). Kupong för 300r. och tilläggsavgift på plats: 500r. istället för 4000r. 80% rabatt
  • Face helt. Kupong till 750r. och tilläggsavgift på plats: 1500R. istället för 7000r. 68% rabatt
  • Ett kroppsområde att välja mellan: skina, fotled, höft (parade zoner anses vara två), mage (räknas som två zoner). Kupong för 990r. och extra avgift på plats: 2500r. istället för 10000r. 65% rabatt

Laserföryngring av neodymlaser Candela Gentle Max Pro

  • Face helt. Kupong för 990r. och extra avgift på plats: 2500r. istället för 10000r. 65% rabatt
  • Neck. Kupong till 750r. och tilläggsavgift på plats: 1500R. istället för 7000r. 68% rabatt
  • Halsen. Kupong för 850r. och tilläggsavgift på plats: 2000r. istället för 8500r. 66% rabatt
  • Åldersgräns: 18+
  • Rådfråga en specialist, det finns kontraindikationer.

Laser hårborttagning med Candela alexandrite laser

"Laserestetik" är ett professionellt centrum för medicinsk kosmetologi, som genomför laserhårprocesser vid Candela i St Petersburg och Moskva till ett överkomligt pris. Vi använder de mest kraftfulla och effektiva amerikanska premiumenheterna Candela GentleLase Pro. Hårborttagning med alexandritlaser, enligt våra kunder och ledande hudläkare-kosmetologer i världen, gör att du kan få ett bra resultat när du arbetar med I-IV hudtyper (det vill säga nästan alla invånare i Ryssland och CIS).

Fördelarna med hårborttagning i laserestetik

Alexandrite laser för hårborttagning varumärke Candela GentleLase Pro är "guldstandarden" i den moderna skönhetsindustrin. De främsta fördelarna med att använda denna unika utrustning inkluderar följande fördelar:

  • hög effektivitet. Laser hårborttagning med Candela alexandrite laser ger ett märkbart resultat efter den första sessionen. Hemligheten hos en sådan effektivitet ligger i enhetens ökade kraft, tack vare vilket antalet förfaranden reduceras. Efter den första sessionen blir håret i behandlingsområdet tunnare, lättare och växer mycket mindre ofta. Våra kunder i sina recensioner om epilering med alexandritlaser i Moskva och St. Petersburg noterar separat säkerheten vid exponering för huden och effektens långa varaktighet.
  • mångsidighet. Laser hårborttagning med candela alexandrite laser utförs med hjälp av munstycken med ökad diameter - upp till 18 mm. Detta gör det möjligt att använda 1 puls för att bearbeta ett större område än vid användning av annan utrustning. Med hjälp av Candela alexandrite laser för epilering kunde vi avsevärt minska procedurens gång. Dessutom arbetar Candela laser hårborttagningsmaskiner i St Petersburg och Moskva effektivt på både mörkt och ljust hår (med undantag för grått och depigmenterat hår);
  • komfort. Epilationen som utfördes av oss i St Petersburg och Moskva med hjälp av en Alexandrite-laser är bekväm för kunden. Ett kraftfullt DCD dynamiskt kylsystem spruter en kryogen in i behandlingsområdet före och omedelbart efter blixten. Som ett resultat kyls huden, så risken för brännskador elimineras helt. På grund av kylning med en kryogen i epileringsprocessen med en alexandritlaser i St Petersburg och huvudstadscentret kan en expert öka strålseffektens effekt för ett bättre resultat.

Egenskaper av laser hårborttagning Candela i St Petersburg eller Moskva

Hårfolliklar utvecklas cykliskt och går genom flera utvecklingsstadier - anagen, catagen, telogen. När epilationen utförs med alexandritlaser i St Petersburg och Moskva, avlägsnas hår som befinner sig i den aktiva tillväxtfasen. Folliklar som befinner sig i andra etapper kan inte uppfatta strålen, de ligger djupt i hudens vävnader och är därför otillgängliga för avlägsnande under den första sessionen. Efter ca 30-50 dagar börjar det nya håret växa i det behandlade området, men det blir mindre, lättare och tunnare än de föregående. Detta beror på växlingen av hårfollikelutvecklingscykler. Det är därför laser hårborttagning "Kandela" i Moskva och St Petersburg, genomför kurser och säkerställer fullständigt hårborttagning.

För att påverka alla folliklar och stoppa hårväxten måste du genomgå 5-10 procedurer. Tack vare de åtgärder och överkomliga priser för laser hårborttagning med alexandrit laser i Moskva och St Petersburg, nu finns det ett effektivt förfarande för alla som vänder sig till vårt centrum. Underhållsprocedurer utförs vanligtvis 1-2 gånger om året.

Månatliga kampanjer och priser för laser hårborttagning (hårborttagning) med alexandrit laser i St. Petersburg eller Moskva samt recensioner av proceduren i Laser Estetik finns på vår hemsida. Vi rekommenderar också att du läser vår artikel "Myter om laser hårborttagning".

recensioner

Vår kvinnliga del av familjen är en vanlig kund på denna klinik. Vi använder tjänster av "professionella feer" i två år. Jag har aldrig ångrat valet. Alltid mysig, gästvänlig, atmosfärisk, trevlig. Alltid påminnas om besöket. Läkare är de verkliga yrkesverksamma inom sitt område. Fråga alltid, råd och hjälp. Effekten är alltid lysande.

10 april 2018

Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet till specialister klinik för ett individuellt förhållningssätt, tjänsternas kvalitet, kompetent rådgivning och soprovozhdenie.Delala flera år laser hårborttagning på liknande utrustning i andra kända nätverk av kliniker, men resultatet är inte bylo.Posle besöka Candely resultat dök srazu.Schitayu är korrekt val kraft och andra inställningar, avlägsnat håret på benen, i bikini och armhålorna, det fanns många av dem, idag finns det inte mer än 1% hår kvar. Huden är jämn som ett barns hår växer vapen Jag är singel, jag tycker att det här resultatet är utmärkt. Jag rekommenderar till hela denna klinik, flickor är professionella inom sitt område. Tack så mycket.

29 januari 2018

Regelbundet går jag här för rengöring, skal och hårborttagning. Alltid nöjd med processen och resultatet.

Det är trevligt att det här är en kosmetologiklinik och inte en skönhetssalong, läkare jobbar här och det är alltid rent) De väljer procedurer utifrån det aktuella problemet och verkligen löser det. Överflöd är inte pålagt. Och det finns ett stort urval av injektionsprocedurer.

Resultatet från lasern är synligt omedelbart, och 3-4 procedurer räcker för att inte längre tänka mycket om det här ämnet) Inga brännskador eller till och med några hemska saker har någonsin hänt, det enda jag kan inte kalla det helt smärtfritt men ganska tolerabelt. Alla älskare av shugaring rekommenderar nu att titta på lasern)

Priserna är rimliga, attityden gentemot kunden hos läkaren är noggrann.

God dag till alla! Jag kan med rätta kalla mig en vanlig kund, eller snarare en trogen beundrare av doktorn Khalatyan Amalia Spartakovnas talanger (Candela Clinic). Tack vare sina skickliga händer, rätt prioriteringar, kvaliteten på de preparat som används i rutinerna - Jag ser 37 vid 37 år. Jag rekommenderar att du använder två händer med alla injektionsmetoder (biorevitalisering, konturplast, etc.) i denna klinik samt laserhårfjerning (I gjorde bara 2 procedurer, men effekten överraskade mig, var redo för mindre signifikanta resultat, baserat på den tråkiga erfarenheten av flickvänner). Med hög kvalitet är prissättningen, enligt min mening, mycket trevlig. För 6 år sedan träffade jag Amalie med ren chans, köpte en kupong och läste en recension. Kanske för någon, och min recension blir ödesdigra. Hon - Underbar, ångra inte det!

Har alltid lidit av problemet med överflödigt hår i bikinilinjen och armhålorna, bara jag inte provat, shugaring, vax och även apparaten först det ont fruktansvärt, och för det andra finns det inåtväxande hårstrån, följt av svarta fläckar kvar. Sedan av en slump genom en vän jag lärt mig om det faktum att det finns ett sådant mirakel förfarande som laser hårborttagning, gick jag till internet, det pris jag var imponerad av alla vansinnigt dyra, en vän rådde mig att gå till kosmetika CANDELA klinik, är priset mycket trevliga och prisvärda, proceduren jag gjorde Dr. Amalia, allt blev gjort mycket noggrant och skadade nästan inte, jag kände mig den mest fantastiska effekten direkt efter det första förfarandet, håret blir väldigt tunt, irritation på huden, mörka fläckar försvann, var redan på tre procedurer, oerhört nöjda med resultatet, nästan inga vartor. tack så mycket Amalie hennes gyllene händer. Den som har problem med överflödigt hår rekommenderar jag kliniken CANDELA.

Problemet med extra hår var alltid störande, jag försökte Elos epilation, ett hem epilator, vax och en konstig laser som orsakade brännskador. För några år sedan hörde jag om en candela laser. Började åka tillbaka till kliniken Cleopatra. Jag gick 3 gånger effekten var, men inte wow. Gav mycket pengar. Sedan fick jag reda på Candela kliniken och att de har en toppmodell av Candela laser. Jag började gå till dem. I jämförelse med Cleopatra - priserna är mycket trevligare. Vad som är viktigt är priset går för zonen, inte för antalet blixtar. Uppmärksam Dr. Amalia, jag lärde mig i detalj om min tidigare erfarenhet. Det visar sig - det var omöjligt att raka håret direkt efter epilering. Nu följer jag alla rekommendationer. Jag gick till kliniken bara 3 gånger och jag är INKREDIBLY lycklig med resultatet. Område med armhålor och bikini - glömde rakhyveln  om du vill glömma håret, då kan du gå till kliniken Candela

Kvalitativt genomföra rutiner, personalen är artig och atmosfären är väldigt bekväm i kliniken! Det var alla läkare, och mycket tacksam för alla! Definitivt rekommendera!

Kunde inte låta bli att skriva en recension om arbetet hos doktorn Beautician Clinica Candela! Under lång tid drömde hon om att ha vackra fulla läppar, men samtidigt valde hon, tittade, gick till ett samråd och valde Kandel-kliniken för första gången till priset och enligt recensionerna ordnade jag allt! Amalia Spartakovna stort tack för att uppfylla min dröm, två veckor efter läppförstoring, är mina läppar ser inte riktigt vacker och samtidigt naturligtvis alla glädje från min mun, du är bara en mästare på sin verksamhet, vänner alla vill att du kommer till förfarandet Spasibooo... bra, du är ett mirakel, och ditt utseende och dina händer också

Tidigare var det i detta rum en annan klinik, där jag gick i 5 år, till en mästare för hårborttagning av laser. När den kliniken stängde såg jag att en ny klinik hade öppnats, upptäckt om min mästare arbetade där, svarade nej. Frustrerad, betalade inte mycket uppmärksamhet till kliniken CANDELA.
I 1,5 år, besökte olika kliniker och olika mästare, hittade jag inte en lämplig för mig. Beslutade att försöka, vände hon tillbaka till CANDELA-kliniken och blev positivt överraskad över priser, servicenivå och specialister. Inte påträngande, högkvalitativ tillhandahållande av tjänster av experter av verksamheten! De kommer att svara på alla dina frågor, kontakta dig. Mer och kumulativt rabatteringssystem!
Högkvalitativ utrustning, effekten av förfarandet uppfyller alla förväntningar!
Tydligen fann hon henne specialister igen och alla på samma plats.

God dag! Jag börjar min recension med det faktum att jag är väldigt rädd för smärta och till sprutan av injektioner. Men jag har alltid velat ha fylliga läppar och nosogubki mig irriterade)) av ödet kom till kliniken Candela till kosmetolog Amalia Khalatyan är deystitelno kosmetologer från Gud, kan detta charmig tjej väl måste vinna, skapades som en vänlig atmosfär som jag har glömt att jag är på mottagning hos kosmetologen. Jag kände inte injektionerna, gjorde läpparna med anestesi, följt av nasogubki. Det har varit två veckor redan, mina läppar är i perfekt form, precis som jag ville. Beautician Amalia, kunde återge mig till tron ​​att proffs fortfarande finns i vår stad (många tråkiga erfarenheter bakom min rygg). Min nästa resa till kliniken, det skulle vara användbart för laserepilation, har även testat den här berömda lasern på mig själv, jag insåg att lasern epilering, ABSOLUTT smärtfritt förfarande. Jag råder alla till denna klinik, för det kan ses att yrkesverksamma i sitt arbete arbetar i det! Priser förresten är absolut acceptabla för servicenivån! Jag råder alla!

Jag tror att att gå till denna klinik är en bra present till dig själv för nyåret eller för alla andra semester!
I denna kosmetologiklinik är allt i topp.
Först: mästarna är professionella inom sitt område. De tar alltid hänsyn till enskilda egenskaper, ger goda råd och svarar på alla frågor som intresserar mig.
För det andra: Kliniken är alltid mycket ren och efter varje klient är behandlingsrummet helt borttaget (vilket är särskilt viktigt för mig!).
Tredje: överkomliga priser. Innan jag gick till CANDELA jämförde jag priser med andra salonger och kliniker som tillhandahåller hårborttagningstjänster. I denna klinik, mycket billigare. Och det här trots att de använder en av de mest moderna och kraftfulla enheterna idag. Förra gången, när jag kom till förfarandet, hade de en åtgärd och gjorde 20% rabatt - jag blev positivt överraskad.

I allmänhet är jag mycket nöjd med effekten (som chockade mig! Efter 2 procedurer slutade håret på mina ben och i bikiniområdet med 60% att växa och resten blev mycket tunn)!

Jag råder alla som vill bli av med oönskade hår en gång för alla!

Jag slutar inte glädja mig vid kliniken CANDELA, var med min dotter en gång till på proceduren. Medan dottern konsulterades av en specialist, förklarade administratören i detalj hur effekten av föryngringsproceduren och hårborttagning av laser, och jag registrerade mig))) och behandlade mig också till ett utmärkt kaffe. Och i denna klinik är vi nöjda med bra priser, trevliga rabatter för vanliga kunder. Jag rekommenderar CANDELA-kliniken till alla. Du kommer att vara nöjd med service och rutiner och trevlig kommunikation.

Jag börjar med att en gång drog helvetet för att köpa mig en epilator som förstörde mina ben. Det var ungefär 3 år sedan. Mitt hår började växa väldigt, mina ben var täckta av röda inflammationer. Vad jag bara inte gjorde, som jag inte behandlade detta problem, hjälpte ingenting. På sommaren gick bara i pantyhose, enligt vilket tonalnikskiktet. Det är hemskt att även komma ihåg...

Läkare sa att jag hade en sådan hud, det var helt omöjligt att dra ut det. Inga scrubs, washcloths, badyagi, doroguschie medel för uppbyggnad hjälpte inte. Endast plågad hud.

Läs på internet om lasern, bestämde dig för att gå till doktorn och konsultera. De gav mig en go-ahead och sa att det skulle hjälpa. Och, oh, ett mirakel! Det hjälpte! Nu har jag vackra ben, inga fläckar och irritation. Och inte bara ben)
Särskilt tack till personalen på denna klinik. Mitt problem behandlades med förståelse och fick många hudvårdstips.

Jag bestämde mig för proceduren med konturplast under lång tid och jag är väldigt glad att jag valde rätt klinik och specialist !! Khalatyan Amalia Spartakovna, du är super, allting blev mycket naturligt och vackert. du kan stanna vacker och ung under lång tid. tack så mycket !!

Jag går till denna klinik under flera månader på rekommendationerna podrug.Delayu olika förfaranden och är mycket glada rezultatom.Izbavilas av hår på armhålorna efter tredje förfarande, för vilket många tack masteram.V denna klinik fungerar mycket artigt personal.Spasibo all personal!

Jag upptäckte per oavsiktligt utseendet på Candela-lasern i vår stad, var mycket nöjd och var mer än nöjd efter det första besöket! Mycket trevliga och artiga tjejer arbetar)) och priserna på en sådan enhet är ännu mer tilltalande! Jag rekommenderar denna klinik till alla!

3 dagar sedan gjorde jag en laser hårborttagning i denna klinik, super, tack så mycket, jag letade efter den här lasern i Jekaterinburg under en mycket lång tid och visste att det är den mest effektiva lasern! Tack, jag kommer gärna att besöka dig)))))

Laser hårborttagning - recensioner

Negativa recensioner

Jag gick till diodlasern. Starkt mörkt hår på lätt hud.
resultat:
Ansikte - torkar starkt huden, röd akne upp till 3 veckor. Hår faller ut, men i slutet av varje procedur i procentuella termer, inte mycket. Sätt en mörk pigmentfläck.
Bikini - var ett förfarande. Resultatet är "0".
Mage - efter proceduren föll 5-10 procent hår ut. Men tänk på proceduren på magen bra, för Det har en negativ inverkan inte bara på huden utan även på vävnader och organ. Konsekvenserna av proceduren - magen pipade och det var en mellanliggande menstruation mellan normalcykeln. Därför är laser hårborttagning på buken inte säkert.

Victoria

I stugan har jag redan gjort foto-värmeavlägsnande (LHE) av procedurer 20 (jag tror naivt på utrotning) på mitt ansikte. De första procedurerna 5 håret blev tunnare och verkade bli mindre, och sedan uppmanade de sig och växte i samma mängd som före förfarandet, på vissa ställen blev de ännu hårdare. Smärtan är outhärdlig, vax och i jämförelse går inte, efter att proceduren brinner, veckor 2 går av skorporna, och sedan börjar håret växa. Mest troligt är min kaukasiska gen oförstörbar eller en apparat av dålig kvalitet.

Aeliya

Åh, tjejer! Jag gjorde fotoepilation för 1,5 (!) År, var tredje vecka med 2 maximala blinkningar istället för en. Resultatet är ännu värre än det var förut (eftersom de inte tillåter epilatorn att användas, var det nödvändigt att raka).
Mörkt hår, hormoner i perfekt ordning.
Slutsats: SHOW!

bloodycookie

Fördelar: Detekteras inte;

Nackdelar: Dyra spår kvarstår oklara

En vän har en liten mustasch över hennes överläpp, ja, nu tänkte hon hur man skulle ta bort, hon blev uppmanad till laserepilation, ja, jag gick med henne, jag blev också övertygad och sa mycket bra, vi kommer att ta bort evigt med några knep.

Vi kom för första gången, proceduren var smärtsam, jag kom ut med en röd läpp, närmare bestämt med det faktum att över det var bara ett litet hår avlägsnat, nästan ingenting har förändrats. Vi åkte 3 gånger. Och vi hade nog.

Efter denna epilering finns röda fläckar, och jag tänker gå ut i mer än ett halvt år, det är inte så vackert, som litet akne. Min vän gick ännu mer med dem, jag skulle inte göra någonting annat, alla kom upp och frågade vad som var med läppen. Och då vet du inte vad du ska svara på. I allmänhet, om det inte är så synligt, är det bättre att inte göra det alls.

Jag tyckte inte om det, jag är glad att nu har allt gått.

Ariadna777

Jag har gått igenom flera hårborttagningsprocesser, och jag vill dela med dig av min åsikt och mina slutsatser om denna procedur.

Först ville jag epilera många områden på kroppen: både bikiniområdet och armhålorna. Men det skulle ha kostat mig en fin öre, och jag skulle vilja kolla i förväg: Är det riktigt bra i verkligheten och är det så effektivt det här skarpa hårborttagandet? Därför valde jag i början en mycket liten zon för epilering: zonen av "antenner" ovanför överläppen. Dessa olyckliga "antenner" har länge givit mig mycket svårigheter, varje vecka spädde jag ut vaxet och med hjälp av det drabbade håret. Och jag hoppades (och i salongen de lovade mig) att med hjälp av laser hårborttagning skulle jag förlora håret över läppen fullständigt och för alltid.

Passade totalt fyra sessioner, och i slutändan - håren växte och växte, som tidigare. Även om jag noterade att de började växa lite mindre, men skillnaden är så liten att jag kunde få fel. I allmänhet använder jag i slutändan fortfarande vax för epilering.

Jag tror att jag har ett så svagt resultat på grund av vilken typ av laser som används. Jag behandlades på en alexandrit laser. Det vore bättre om jag valde en diodlaser, sådana lasrar tränger djupare in i huden och påverkar hårfolliklarna djupare. Därför är resultatet av dem bättre. Så, om du står inför valet av typen av laser för hårborttagning - rekommenderar jag dig att prova alla samma diodtyplaser.

Mitt område för bikini och underarmar är mycket väl rengjord, eftersom håret är mörkt och hårt, och zoner anses vara de snabbaste i att ta bort överflödigt hår. Kort sagt, jag behöver inte mer än 10 rutiner, tror jag, och sedan kan Pts sällan gå för profylax, men det är möjligt att ta bort Ptsytica själv. Pts är svåra att dra sig tillbaka - jag har gått i mer än ett år - för cirka 12-13 procedurer. Samtidigt togs allt fluffigt hår bort - det är inte alls alls, men i stället började det svarta håret växa, precis som ögonbryn på kinderna - jag kan inte ta bort det alls, de verkar 5 veckor efter epilering av och skarpt och starkt synlig)

Tatyana Serebrovskaya

Jag har ljust blont hår på mina ben. Jag rakade dem inte förut, men lättade dem med peroxid (jag kunde inte raka av allergiska skäl), de var mjuka - inte shchitina. Men med tiden fick det mig. Jag köpte en kurs av 5 laser hårborttagning behandlingar. Känslor tolererbara, lite som en ny touch av nässla. Jag gjorde 4 stycken och blev gravid. Sedan en paus i 12 månader. Och hon gick för att avsluta den betalda 5. För det här året uppträdde 20% av håret. Jag tror att efter den sista kommer jag att glömma bort dem alls. Jag tror att allt beror på mästaren. De första 4 är bra gjort av en kosmetolog, och den sista av en annan mästare. Hon gav mig 6 ​​brännskador med blåsor. Jag trodde att jag skulle slå henne till slutet (.

Mimishka88

Jag vill dela med dig min berättelse om bekanta med laser hårborttagning. Allt började med att 14 åriga hår började dyka upp på min "vita linje" i buken (under naveln), med ålder blev de mörkare och tuffare (möjligen på grund av många manipuleringar som syftar till att ta bort dem eller kanske testosteron som jag skala anledningen till detta mirakel). Än att jag bara plågade inte denna zon-rakhyvel, pincett, epilator, depilatory krämer. Effekten var kortlivad, och efter en vecka eller två återvände alla håren till full cirkel. Och nu, efter mer än 10 år med att hantera dem, bestämde jag mig på något sätt för att hitta ett sätt att bli av med hår länge, om inte för alltid. Inledningsvis planerade jag att göra elektroepilation på denna zon för att slutföra allt på en gång, till en punkt, om än smärtfritt (men min testosteron hjälper mig att uthärda smärtan ganska lugnt). Jag gick till salongen, men det visade sig att elektroepilation inte gjordes på magen i magen, de föreslog att jag gör en laserepilation som säkerställer att den vita linjen i buken lämnar efter en sådan procedur. De sa att laser hårborttagning är mindre smärtsam än elektro hårborttagning och för att övertyga, ett par hår avlägsnades med elektroepilation (det här är inte så ont som jag blev rädd förresten, det är ganska möjligt att lida). Så jag har en naturligt mörk hud som snabbt tenner, 10 dagar gammal solbränna i en solarium, bestämde jag mig för en laser. Mästaren sa att min svarta och hårda hår tar bra även på mörk hud. Kontoret där jag gjorde epilationen var i likhet med en medicinsk stol som utvecklas, täckt med en vit engångsark, en lampa, en doktor i en vitrock, handskar och en mask, själva lasern (en stor enhet) verkar vara okej. Läkaren gnuggar huden där det finns hår (längden för epilering ska vara 1-3 mm), väljer laserns driftläge beroende på din ljustyp och börjar fungera. Korta blinkningar av lasern och applicera sedan ett kylmunstycke mot huden på flashplatsen, om det kyler, vet jag inte att jag inte märkte. Läkaren tog bort den "vita linjen" i 5-7 minuter, medan lukten var som en brinnande kyckling (eftersom ditt hår brinner bort från värmen), gnidde huden med alkohol för att dekontaminera och rengöra den förkolnade delen av håret. Därefter värmdes huden lite under de första timmarna och det var rodnad, på morgonen gick det, håren som förmodligen växer efter epilering är enligt läkaren (din hud pressar hårrotsar som skadades av lasern). Jag gick ut i mer än en vecka, då freaked jag ut och slängde dem med pincett, eftersom jag var tvungen att gå till en poolfest. Mitt hår efter epilation växte inte i 3 veckor, jag lyckades gå till havet och få en bra solbränna. Jag märkte att håret blev mjukare, tunnare och de var mindre.

53 dagar efter det första förfarandet (jag väntade 3 veckor för solbränna att gå lite) gick jag till den andra. Samma läkare, samma procedur, men något hände med laserens kraft eller med min hud. Under proceduren var infertiliteten starkare än i det första förfarandet, doktorn avlägsnade noga alla mina hår, och sedan närmare slutet sa hon att du förmodligen skulle ha en bränning, huden blev röd. Sova var galen smärtsamt också.

Så det tredje förfarandet var med mig idag. Efter det andra förfarandet passerade 2 månader och ärligt, om jag inte tittade på hårhudets depigmentering, växte jag inte mycket. Mörk och hård om 10, den är extremt liten i jämförelse med vad som tidigare var. För det mesta fanns det inget hår alls. På vissa ställen har de blivit tunna och mycket mindre pigmenterade.

Nyligen gjort hårborttagning av armhålor och total bikini. Armpit tolerans, någonstans 10-14 dagar, din hud pressar hår, och sedan gå i en månad med släta armhålor och kom inte ihåg om rakhyveln. För sommaren är det bara skönhet. Jag vill ha mer. Särskilt eftersom allt gick som det skulle vara smärtfritt.

Totalt bilini. Tidigare bör detta område raka 3-4 dagar före proceduren, så att håren här är korta, men det finns. Jag gjorde allt i en annan salong på en annan laser. Dessa tjejer är väldigt mycket smärtsamma. Anestesera här, bedöva inte, även om min tröskel på känslighet, vara frisk, jag var täckt av en kall svett. Den totala du förstår innebär fullständigt avlägsnande av hår, inklusive i området, låt oss säga dina präster delikat.

Det gör ont för att uthärda. Jag led på grund av en bra och förståelse mästare. Resultatet är ett par timmar, den här zonen är på, försvinner den brinnande känslan. Håret kommer ut samma dag 14. Från första gången kommer du inte att ta bort allt för perfekt slät hud, det här är ett mycket känsligt område, laserkraft appliceras sparsamt, men samtidigt sänker du 85% hår och du kommer att njuta av det här området ett tag Inget behov av att plåga andra hårborttagningsalternativ. Jag kommer att gå in på denna procedur igen, som hon räddade mig innan han gick till sjöss. Jag tog bara nästan inte maskinen är fantastisk.

Neutrala recensioner

Och det gjorde mig ont efter proceduren. Benen är bra, men bikini nås knappt. Sedan läste jag att det var bra att spruta med panthenol direkt i stugan. Nästa gång jag var beväpnad, men jag köpte lite nonsens, var det bara att han sålde kosmetika i affären - det hjälpte inte alls, sprutade och droppade, torkade sedan av länge och överförde alla handdukar. Och bara på apoteket köpte jag läkemedelsformen, det finns fortfarande ett leende på förpackningen. Apotekaren sa att det tyska originalet. Och helt annat. Så jag råder alla. Han lägger sig jämnt, sedan torkade han upp och tog en film, så han slet inte ens torkade av sig själv. Och smärtan är väl borttagen, det kan verkligen inte tolereras direkt, men obehagligt.

olgabu

Fördelar: Om du har tålamod, pengar och vanliga rutiner kan du bli av med hår

Nackdelar: smärtsamt, hår faller ut ojämnt

Det var fallet när jag gav mig för att annonsera på en perfekt slät hud utan ett enda hår för alltid.

Det var dyrt, så jag bestämde mig för att bara bikini. Jag skulle inte finansiellt dra några ben.

Ett förfarande kostar 900 rubel. Det tog ungefär 20-30 minuter, beroende på mängden hår. Men tiden strömmade väldigt långsamt, varje hår fylldes med en laser (då fick jag veta att det var den finaste), känslorna var ganska smärtsamma. på vissa ställen kunde jag knappt stå, kanske, naturligtvis, jag har en låg smärtgräns. kanske andra verkar inte så smärtsamma. Jag upprätthöll 4 procedurer med ett intervall på en månad eller två.
Faktum är att det inte fanns något hår, men de var inte bara i den perioden av tillväxt där jag tog bort dem, och de som satt inuti klättrade ut efteråt. som ett resultat, under året var jag ständigt delvis i mitt hår))) Men det fanns färre av dem. Men bokstavligen ett år senare började de växa helt som tidigare. Det vill säga hårborttagning bör utföras regelbundet. Passerade kursen 6-9 gånger (beroende på håret) - en paus en stund och sedan tillbaka.

Och en annan obekväm faktor: Efter förfarandet faller inte håret omedelbart ut, utseendet är lite förkolat. / Bara inom en vecka börjar de falla av och det är ojämnt, det vill säga att vissa faller ut och andra börjar växa och raka dem. Det visar sig på stranden, poolen är fortfarande inte okej.

Jag insåg att för mig är denna typ av hårborttagning inte lämplig och jag valde ett billigare och bekvämare sätt - antingen vaxavhuggning eller shugaring (socker)

Mimishka88

Fördelar: Snabbhet i förfarandet, hår faller ut i några veckor, ingen anledning att raka, resultatet är

Nackdelar: smärtsamt, dyrt, det finns kontraindikationer, du behöver minst 5 sessioner!, En bränning.

Nyligen gjort hårborttagning av armhålor och total bikini. Armpit tolerans, någonstans 10-14 dagar, din hud pressar hår, och sedan gå i en månad med släta armhålor och kom inte ihåg om rakhyveln. För sommaren är det bara skönhet. Jag vill ha mer. Särskilt eftersom allt gick som det skulle vara smärtfritt.

Totalt bikini (utan bild, du vet varför). Tidigare bör detta område raka 3-4 dagar före proceduren, så att håren här är korta, men det finns. Jag gjorde allt i en annan salong på en annan laser. Dessa tjejer är väldigt mycket smärtsamma. Anestesera här, bedöva inte, även om min tröskel på känslighet, vara frisk, jag var täckt av en kall svett. Den totala du förstår innebär fullständigt avlägsnande av hår, inklusive i området, låt oss säga dina präster delikat.

Det gör ont för att uthärda. Jag led på grund av en bra och förståelse mästare. Resultatet är ett par timmar, den här zonen är på, försvinner den brinnande känslan. Håret kommer ut samma dag 14. Från första gången kommer du inte att ta bort allt för perfekt slät hud, det här är ett mycket känsligt område, laserkraft appliceras sparsamt, men samtidigt sänker du 85% hår och du kommer att njuta av det här området ett tag Inget behov av att plåga andra hårborttagningsalternativ. Jag kommer att gå in på denna procedur igen, som hon räddade mig innan han gick till sjöss. Jag tog bara nästan inte maskinen är fantastisk.

spring_illusion

Metoden har säkert sina fördelar och nackdelar.

Av fördelarna - möjligheten att i minst en månad inte komma ihåg om hårborttagning i det laserbehandlade området.

Av minuserna - priset, och oförmågan att bli av med håret för alltid. Dessutom, under det första samrådet, läkar läkare vanligtvis och överskattar laserns förmågor - jag till exempel lovades att 7 sessioner skulle räcka för att mina ögon och öron skulle glömma oönskat hår i minst ett år.

Men efter 1,5 månader efter nästa procedur fortsätter håren, även om de var tunnare än tidigare, att visas.

UPPDATERING

Efter 9 procedurer i kliniken, där jag gjorde hårborttagning, försvann inte håret för gott, inte alls. Intervallet mellan sessionerna ökade till 2,5 månader, men håret växer fortfarande. Mer subtil, men ändå, inte fluff. Och över hela behandlade området.

På frågan hur är det förvisso säkerställt att paketet med 9 sessioner jag köpte var mer än tillräckligt, plus det faktum att jag redan hade 2 förfaranden före det, dvs. Helt och hållet inte ens 9, men 11 sessioner, lyssnade klinikhögskolan, i stil med att "vanligtvis alla slutar växa vid denna tid" och erbjöd 30% rabatt på alla efterföljande besök.

Personligen trodde jag inte initialt på löften om "för alltid", så resultatet var ganska tillfredsställande för mig, men om du bestämde dig för en laser som bara hoppades glömma håret på det behandlade området, kommer du troligen att bli besviken.

SLUTSATS

Om din hud inte tolererar vanliga metoder för hårborttagning och materialkapaciteten tillåter, är lasern ett ganska effektivt sätt att ta bort hår med maximal frekvens.

I andra fall är det möjligt att göra det utan att föredra billigare och beprövade metoder.

Flickor, förbikopplade 2 kosmetologi Moskva. 1 gång i elitcentret på Elosa benet kostade mig 10 tusen. Det var så sårt att jag trodde att jag skulle dö! då läser hon att det finns en super dude candela, de skriver att det inte gör ont, det är inte som om det var på Elosa, men det låg i 50 minuter och det var sjuk. Efter proceduren berättade doktorn att du måste göra anestesi en gång så smärttröskel, och det är en timme före proceduren för att köpa salva, smear, linda benen med klämfilmen. Förresten gav jag 10 tusen rubel, och för dessa pengar måste jag smita den med en preliminär film. Hår efter det andra förfarandet föll ut på samma sätt som efter den första, någonstans faller, där det inte är. Då flög en vän in från Amerika och sa att de hade en laser vectus boom där, jag hittade honom där, för 12 tusen trummor, men min vän berättade för mig att de betalar 150 ye. Få styrkan och fortsätt nu.

ritvariyter

Plusser: Håret blir mjukare, ibland slutar växa under en lång tid

Nackdelar: Du kan inte sola, du kan inte dra ut håret, är inte effektivt på grått hår och mörk hud

Jag har upplevt denna teknik i tre år nu. Alla kvinnor har sina egna komplex - jag har hår i oönskade platser. Så, så snart jag hade pengar som jag kunde spendera på egen hand, registrerade jag ett samråd och samma dag gjorde jag det första förfarandet. Efter att ha läst informationen på olika platser var jag nästan redo för ett mirakel att mitt hår skulle försvinna i tre förfaranden. Allt visade sig vara lite annorlunda, men jag blev inte särskilt besviken, för det var fortfarande en positiv effekt, men jag är en ganska pragmatisk person och jag försöker leta efter fördelar i allt.

Om vi ​​går in i detaljerna är mina intryck följande. För tre år sedan var detta förfarande inte så vanligt som det är nu, och priset för förfarandena varierade kraftigt från klinik till klinik. Dessutom utgjorde vissa, som utnyttjade patientens okunnighet, laserhårtagning utan fotoepilation till samma pris. Fotoepilering är mer skadlig och mindre effektiv. Jag kommer inte att gå in i detaljer, du kan lära dig om dem på Internet, men jag råder dig att undvika denna procedur. Så jag hade val mellan många kliniker och som ett resultat, som jag senare förstod, valde jag väldigt bra - en klinik med professionella läkare och låga priser, där laser hårborttagning verkligen gjordes, och inte något annat.

Efter varje förfarande avlägsnas inte volods och folliklar permanent, efter det att "hampen" kvarstår, som faller av inom två veckor. Efter det börjar det nya håret växa. Det är väldigt viktigt att komma till proceduren när håret inte har avslutat sin tillväxt, eftersom lasern är effektivast på håret vid tillväxtsteget. Det är så snart du märker att det finns hår, bör du omedelbart anmäla dig till proceduren, vanligtvis någonstans i 1-1,5 månader.

I själva verket stör mig nu håret mycket mindre än 3 år sedan.

Jag kände mig nästan inte smärta - känslorna är inte något som skulle vara trevligt, men jag kan inte säga att det skadade mig. Jag hade aldrig brännskador. Läkare varnar fortfarande för att du inte kan ta en varm dusch efter hårborttagning, medan huden är rodnad. Ja, när jag kom i en varm dusch och en gul fläck dök upp runt en av folliklarna, som sedan försvann efter några dagar.

Så, i princip rekommenderar jag. Med förbehåll för ovanstående förutsättningar är det möjligt att uppnå god framgång.

AnimaZoo

När jag lärde mig om laser hårborttagning var jag på plats. Efter födelsen ville jag ta itu med mig själv, mitt utseende. Och jag anmälde mig till den första behandlingen med laser hårborttagning. Zone bestämde sig för att välja armhålan. Jag tänkte: om allt går smidigt och jag gillar resultatet, så börjar jag behandla mer omfattande zoner av oönskade hårighet.

Jag hade en laser Alexandrite, enheten candela. Jag valde inte lasern i förväg, bara vad som erbjöds i stugan var den som användes. Det är bara det här, på Irecommend, läste jag att tjejerna valde lasertyperna på förhand, att de var olika. Så kanske, om jag valde en annan laser, så skulle effekten bli bättre...

Idag har jag fem sessioner bakom ryggen. Det här är givetvis inte tillräckligt för att bli av hårväxt helt, men jag hoppades, och jag fick flera gånger känt av bekanta och salongarbetare att fem sessioner åtminstone skulle halvera hårväxten i det behandlade området.

Ja, om hårväxten har minskat, bara med 15-20 procent, inte mer. Ärligt talat väntade jag på ett tydligare resultat. En specialist i salongen säger att jag har mycket aktiva hårsäckar i armhålan, så jag behöver fler sessioner för ett synligt resultat. Men på något sätt blev jag besviken över förfarandet, och förmodligen kommer jag inte längre att åka dit. Så uppenbarligen, ödet för mig till ålderdom för att använda en hatad maskin.

Tati @ na

Fördelar: hår minst mycket tunt, slät hud, inget behov av rakning, det finns ingen irritation som efter rakning, det återstående håret blir tunnare, resultatet är

Nackdelar: smärtsamt, håret växer fortfarande, håret fortsätter att växa, dyrt, det är nödvändigt att återuppta proceduren, det är inte klart hur många sessioner

VAD ÄR VIKTIGT ATT TÄNKAS I LASER EPILATION:

  1. Koka pengar. Mer än vad du förväntar dig. Cirka en och en halv till två gånger mer.

Jag förklarar: det här är en sådan marknadsföring. Jag läste i reklamsalong (och inte en) att i 4-6 sessioner kan du bli av med vegetationen för alltid! Frestande? Ja. Först nu fick jag veta vid den tredje sessionen att "ja nej, för 4 ingen kunde göra det, vi svär också med våra kollegor, låt dem skriva i annonsen som det borde - 8-10 sessioner till någon 11. Som ett resultat Jag lämnade 6 sessioner för 8000 = 48000rub. Sedan tog jag en paus - jag var tvungen att vila min plånbok :)). När jag bestämde mig för att fortsätta började denna period med hopp i valutor och förfarandet började kosta 9200. Det bestämdes att leta efter något billigare.

  1. För 2 veckor före och efter proceduren kan inte sola. Varken solen eller solariumet.

3. Läs kontraindikationerna.

4. Efter proceduren kan du inte gå till bastun minst en vecka (helst 10 dagar). Vad är anledningen till att de inte förklarade det för mig, men i ett sådant fall är det bättre att flytta än att inte bläddra, som de säger))

5. Efter proceduren faller håren inom 2 veckor hårt, de kan bara rakas, men inte dras ut.

6. MIN PERSONLIG RÅD:

  • Det är bättre att börja träna på vintern för att långsamt göra det nödvändiga antalet förfaranden för ett bekvämt tillstånd. Den mest ovälskade starten på kursen är sommar.
  • I salonen, gå till 2m olika läkare: procedurens smärtsamhet beror också på mästarens ljus / hårda hand.
  • Det är bättre att gå inte en gång i månaden, men en gång i 6-8 veckor, eftersom håret under denna tid blir bättre restaurerat och det är möjligt att bearbeta dem bättre.
  • För personer med låg smärta kan du ta ett smärtstillande piller i en och en halv timme.

Under dessa 2 år tillbringade jag 70 000rub för hårborttagning. Ångrar jag mig? Nej. För allt är mitt liv blivit mycket enklare, även om jag inte helt har blivit av med överskottet. Om du inte har några kontraindikationer, tillräckligt med pengar och du vill åtminstone underlätta processen för att få bikiniområdet i ordning, rekommenderar jag att du genomgår åtminstone ett par kurser av laser hårborttagning. Men överbetalning för jadekylning är värdelös - den andra lasern (italienska) var mycket mer lojal mot mina ömma ställen. Och förvänta dig inte att det här verkligen kommer att lösa problemet med oönskat hår för alltid - nu är det många som märker att ingen laser kan ge dig en fullständig garanti.

Positiva recensioner

Passat en kurs av laser hårborttagning och mycket nöjd med resultatet! Jag läser här om akne och brännskador i flickor. Detta borde inte vara om du gör proceduren med denna specialist med honung. utbildning och en bra modern apparat i kliniken.
Jag gjorde LE i kliniken av Levon Chakhoyan, jag kom dit efter misslyckade förfaranden i en annan mindre välkänd klinik, där jag inte fick effekten, antar jag att jag stramade upp inställningarna eller jag vet inte vad.
Chakhoyan tog 3 procedurer på en CANDELA GentleLase-laser, det här är den senaste generationens alexandritlaser.
Nedanför fotot efter det sista tredje förfarandet) som du kan se finns det inget hår och det borde inte vara så länge! Laser hårborttagning är definitivt lämplig för dem som är för lat för att kämpa med borst och tror att det är dags, det är dags att få vaxremsor eller sköljande krämer))

Jag har provat olika metoder för hårborttagning, effekten var inte tillräckligt länge tills jag av misstag kom till Laser Jazz-kliniken. Förfarandet utfördes med en laser. Det finns många av dem, de valdes individuellt, eftersom jag har en tendens till allergiska reaktioner och irritation. Resultatet slog mig, passerade kursen och blev helt av med onödigt hår i bikiniområdet och benen. Det mest bekväma förfarandet för allt som jag gjorde tidigare.

Jag har länge hört talas om förfarandet för laser hårborttagning. Det fanns inga pengar för henne. Där kan en eller två sessioner inte göra så jag väntade på min födelsedag att använda gåvorna. Den här tiden har kommit. Nästa dag jag anmälde mig till den här proceduren på kvällen och jag kom tillbaka tillfredsställd i förväg. Medan jag satt i köen pratade jag mycket med olika tjejer. De berättade för mig om deras prestationer, och dessa berättelser förvånade mig. Alla (flickor som inte känner till varandra) sa att effekten är mycket stor och syns efter 8 sessioner. Men det finns en minus, om du har grått hår, som min flickvän i armhålorna, så är sådana hår inte mycket kvalitativa tagna av lasern. Inget annat så, det faktum att jag personligen inte ens kan sola är mitt företag, och medlen för hårborttagning är fantastiskt. Du behöver bara vara tålmodig och gå framåt. Det viktigaste är att stämma överens med det positiva, i början var jag lite sjuk, men då lärde jag mig att distrahera mig själv. I allmänhet lyssnade jag på mina favoritsångar och förfarandet flög precis. Jag gjorde det på Arbat eStetik-kliniken i Moskva. Det är mycket viktigt att kompetent hitta en specialist.

Jag stod också inför tenn, som alexandrit, elektrolysen drabbades bara de första 3 sekunderna. Kanske en låg smärtgräns, jag vet inte. Jag gjorde vax-shugarnig innan, bara 3 gånger var tillräckligt för mig. Nu hittade jag ett rum i mitten. Jag vet inte vilken typ av laser, men på något sätt passerar den försiktigt, utan ett helvete helvete. Tingles självklart, men inte så omöjligt att uthärda. Plus, bara varmt, inte brinnande, som alexandrit, att du klamrar sig på lakan med all din kraft. Jag kommer inte ihåg exakt namnet, kanske en mjuk laser eller något sånt. På Clean on är (billigt jämfört med vad som är nära). Jag gör en djup bikini, armhålor och överläpp. Hela kursen är nästan färdig. Och effekten är. Håret är inte längre rakt nästan (så nuvarande förblev "överlevande krig"). Mästarna är roliga där, alltid så leende, omtänksamma.

i allmänhet innan jag använde också dioden och jag använde hemmapilatorn, kan jag dela med mig av erfarenheten om någon är intresserad.

pussycat

Jag gör bikini och armhålor. Han gjorde totalt fem gånger med en paus på två månader mellan förfarandena. Armhålorna är borta från det andra förfarandet, bikini är fortfarande kvar. Jag kommer förstås att slutföra och tunna och tända att lasern inte kommer att kunna förstöra kosmetologens slut med elektrisk hårborttagning. I allmänhet rakar jag nu min armhålor en gång i månaden, bikiniområdet en gång var tredje vecka. Och naturligtvis är håren inte samma som tidigare, de blev tunna och lätta, nästan omärkliga. Att göra ärligt är det häftigt att skada, och även Emla hjälper aldrig. Vi kom fram med ett område som behandlas för att blåsa kall luft (isig) från ett rör med något som en dammsugare, lite, men det lindrar smärta.

strekozza44

Fördelar: långsiktig effekt.

Nackdelar: Prisförfarande.

Det har länge varit moget att tänka på att skriva en recension om en sådan kosmetologisk tjänst som laser hårborttagning.

Till att börja med anslöt jag mig till denna procedur för länge sedan, och det är just det då det hjälpte mig, och effekten varade i många år.

Jag förstår varje tjej, en kvinna som för oss, det är väldigt viktigt hur vi ser, och speciellt när det gäller bikinilinjen. När allt kommer omkring menar jag att jag på en gång blev övervunnen av en önskan att bli av med överskott av hår i bikiniområdet. Så det blev evigt stanochki, rodnad, något där ingrown hair.

Och så bestämde jag mig, anmälde mig, kom. Varnas att raka, där måste jag på dagen för förfarandet. Inte bara blev jag generad när befälhavaren gjorde hårborttagningen, så smärtan var hemskt, du känner till platsen så.
Det tog ett par dagar och det "döda" håret började vylazit med en glödlampa, det lever inte så det är nästan omöjligt att raka det, kunde inte stå och dra ut med pincett. Nästan två månader passerade jag utan ett enda hår.

Det skrämde mig att när jag gick till andra sessionen hade jag två eller tre hår ut ur en glödlampa. FASA. Jag blev beredd att förklara att laserflashen utlöste tillväxten av alla håren i glödlamporna, vilket är bra, för nu kommer strålen att eliminera dem.

Resultatet är följande: 5 sessioner och jag har inte tänkt på rakhår i en bikini-linje i 5 år. och bara det sista året började skära igenom håren, så jag anmälde mig för denna tortyr.

Viktigt: Du kan inte sola två veckor före och två veckor efter proceduren. Det kan finnas pigmentfläckar i procedurområdet.

Jag uppskattade denna procedur själv för 100 poäng. Många är missnöjda med resultatet, och här borde man ta hänsyn till individens individualitet.
Prova det värt det.

eureka

Jag gör på elos Jag började från februari lyckades jag 3 sessioner före värmen och solen, nu tar jag en paus till hösten, jag är rädd för brännskador. Gjorde en bikini, armhålor och ben helt. Jag är nöjd med resultatet, det tog ca 80%, nu tar jag bort resterna med en epilator. Jag tänker på hösten 2 gånger för att fixa och nog. Även om resultatet kommer att ligga i 5 år, sa åtminstone mästaren, jag kommer att vara glad. Mer pengar skulle spenderas på att odla oändliga epileringar eller smärtan och tårarna från epilatorn hemma. Jag bor med en man, jag kan inte och vill inte växa flätor. Så lycka till er alla, tjejer.

FebruaryLegend

Det fanns så mycket hår på min kropp på alla ställen, som påminde mig om en orangutan. Jag ansåg att hela kroppens epilering skulle ta pengar som en bil. Till följd av detta köpte min mamma en professionell Elos epilator i sin skönhetssalong. Inte som alla här annonserar för 20 tusen rubel. Och det här är för professionell användning med ett stort handtag (mindre obehagliga skott) plus ett kylsystem - ett lager frostform på handtaget som kyler huden direkt efter blixten.

Som ett resultat gjorde just nu 2 gånger armhålor, ben och grunt bikini. Jag är rädd att göra allt genast (helt plötsligt är det dåligt). Genom smärta, ben och armhålor sopor. Bikini är obehagligt. Jag tror att djupet kommer att bli lika sjuk.
Enligt resultatet i armhålorna -80% av håret. Benen är någonstans 50% borta, och bikini är det värsta av allt, eftersom håret på höfterna är lättare och tunnare.

Jag kommer att slutföra med detta och kommer att ta hand, höft helt, underliv och antenner.
Flickor är söta, jag försökte bara en miljon: foto, elektro, vax hårborttagning. Och skrapar fortfarande hennes man med denna fruktansvärda stubb. Komplex, tårar, ingrown hair, avslag på korta kjolar och mycket saker. Jag började bli av med det och se resultatet. Jag önskar dig detsamma!

salome

Fördelar: slät hud, ingen irritation som efter rakning, resultatet är att spara tid och ansträngning

Nackdelar: smärtsamt, dyrt, du behöver minst 5 sessioner!

Jag har laser hårborttagning under en lång tid, och av vilken anledning. Först användte jag elektrisk epilator, och det var en mardröm, alla ben var i ingrowna hår, och varje gång blev de alltmer och varje gång denna procedur blev mer smärtsam och på en inte så vacker dag var jag trött på lidande och återvände till rakning. Det var en ännu större mardröm, för om jag rakade mina ben på morgonen, på kvällen, kunde jag inte själv röra dem, de var prickiga. Håret på mina ben är inte särskilt svårt och mörkt, men växte uppenbarligen mycket bra))

Och jag bestämde mig för laserepilation. Det var självklart väldigt ont, jag var täckt av svett och led, jag gick igenom 6 procedurer, efter den första var hälften av håret försvunnen och resten försvann gradvis. Naturligtvis gick inte allt hår ut, kanske för det var det nödvändigt att gå igenom ett par procedurer, men resultatet som var helt bra med mig var små, lätta, fluffiga hår. Vilket jag rakade var 3-4 veckor, och sedan selektivt.

4 år har gått, och jag rakar mina ben, men det händer en gång var 2-3 veckor. Och jag är mycket nöjd, det är inte på något sätt jämförbart med vad det var.

morozea

Fördelar: håret går ut omedelbart, mjuk hud, långverkande, lovar för evigt, blir av med hårväxt, behöver inte raka, ingen irritation som efter rakning, resultatet är att spara tid och ansträngning

Nackdelar: smärtsamt, håret fortsätter att växa, dyrt, du behöver minst 7 sessioner, men jag misstänker att det är mer.

Ben. Håret är nästan borta, bara enstaka hår är tunna och nästan osynliga, från 10.02.14 och idag rakade jag mina benen en gång i april till poolen, nu rakar jag inte - håren märks inte och jag glömmer alltid att raka bort dem som är. För detta lägger jag en solid 4 (av 5) - bekväm, bekväm, men du kan fortfarande göra proceduren.

Armhålorna. Tyvärr mina armhålorna gör mig mindre glad. För detta kan jag sätta 3 (av 5). Voloskov lämnade mest av allt se bilden. Ja, de är tunna och sällsynta, men ändå är de. Jag rakar också tankesonen nu sällan, sista gången i maj. Jag kan inte säga att jag växte upp speciellt för en fotografering - det är ingen tid. Även om jag tidigare inte skulle komma ut med den vegetationen på gatan. Nu är det enklare, men jag kommer att göra minst två ytterligare förfaranden.

BIKINI-OMRÅDE. Jag är nöjd. Jämfört med vad som var och var - var jag nästan nöjd. Jag lägger 4 bollar. Jag rakade bara en gång i april - jag var i humör, men jag rakar inte det - skumma tunna hår i bikinin också. Det enda som störde: det sista förfarandet var en annan tjej som gjorde det. Så hon är i bikiniområdet, som tydligen bärs bort, gick ner lite lägre på benet, bara 0,5 cm under normal. Till att börja med var jag till och med glad i överdriven uppmärksamhet och uthållighet. Men nu, som ett resultat, har helt nya hår ut på den platsen - det vill säga Under påverkan av värme från lasern vaknade de sovande. Nu måste du avsluta dem (((((

SAMMANFATTNING: Jag ångrar inte att jag nästan blev av med den irriterande växten. Åtminstone ska jag göra två förfaranden. Efter rakning ingen irritation - även i bikiniområdet. Jag rakar väldigt sällan, håret växer långsamt och tunt, nästan osynligt. Bekvämt, bekvämt.

04/08/2015 Så, mer än ett år har gått sedan det senaste 10: e förfarandet. Jag gjorde det aldrig igen: det finns ingen tid, då pengar, då bara latskap. Åtminstone ångrar jag lite - jag borde ha haft ett par procedurer ok, för att slutföra det till idealet. Och nu har priserna stigit till och med för att föreställa sig vad priset är nu. Håret har inte ökat och det gläder sig. Jag rakar en zon extremt sällan !! I bikinizonen blir några få hår mycket små, tunna, efter rakning finns ingen irritation, som jag minns tidigare, akneblåsor. 99% nöjd

Fördelar: håret försvinner länge, håret upphör att växa till, jämn hud, i vissa områden håret går för evigt, det finns ingen irritation, det finns ingen stubb

Nackdelar: smärtsam, lång, dyr, det finns kontraindikationer.

Efter varje förfarande dödas allt fler folliklar. Andelen nya växande hår blir mycket mindre.

Sedan början av proceduren minskade antalet växande hår visuellt med 50-70%!

Och de zhivchiki som fortfarande växer, verkar mer subtila, ljusa, långsamt växande.

Till exempel, om jag på grund av några fruktansvärda tillfälligheter med omständigheterna, var tvungen att raka mig med en rakhyvel för en tid (för att inte använda den vanliga elektriska epilatorn), var det efter 12-15 timmar på en rak plats lätt att få tag på penechki.

Följaktligen måste rakningsproceduren upprepas dagligen.

Från början av procedurerna på Palomar Icon kan du säkert lämna 4-5 dagar mellan rakning! Detta är ett genombrott! Dessutom har denna fruktansvärda stubb försvunnit, som kan döda en person som har berört den.

Efter fem procedurer växer ungefär 30-40% hår och de är två till tre gånger tunnare än de var.

Djup bikini

Också en stor effekt. Du kan prata om 20-30% av de återstående håren från det tidigare "locket". Men de väckta håren i denna zon förblir ganska tjocka.

armhålorna

Armpit hår blev tunnare, mjukare, mindre, men i detta område var effekten mindre.

För närvarande växer cirka 50% av den tidigare nivån.

Fördelar med laser hårborttagning:

  • Håret slutade växa
  • Inget behov av att växa hår före proceduren
  • Du kan raka håret mellan sessionerna.
  • Håret försvinner under lång tid (i vissa områden i 5-6 år, i vissa - för alltid!)

Nackdelar med laser hårborttagning:

  • Det gör ont
  • Du kan inte sola och applicera garvning i 2-3 veckor före och ytterligare 2 veckor efter proceduren
  • Dyrt (men för ett högt syfte - det är värt det)
  • Långt (processen att helt bli av med hår kan ta 2-3 år)
  • Det finns kontraindikationer.

Jag är mycket nöjd med resultatet!

Ispanochka

Plusser: Håret är nästan borta.

Från tonåren hade jag problem med ökad hårighet i benen. På grund av detta är jag väldigt komplex. Du kommer raka dina ben - nästa dag (ännu tidigare) håret växer igen, benen är sticka, som en kaktus. Epilatorns utseende gjorde mitt liv enklare, men ändå gav han mig inte den jämnheten, vilket framgår av reklam.

Laser hårborttagning bestämde sig för att göra när det fanns gratis pengar. Eftersom mitt hår blivit mörkt och hårt, sa skönhetsgruppen omedelbart att de nästan skulle försvinna, det viktigaste är att göra alla procedurer - 6-7, inte mindre. Proceduren utförs alexandrit laser, varar ungefär en timme. Jag skulle inte säga att det var mycket smärtsamt - tolerant, ibland på vissa hår var det en känsla att de pekade en skarp nål i mitt ben. Efter proceduren var benen röda, beauticianen behandlade dem med en speciell förberedelse i form av skum, på kvällen försvann röda. Brännskador, som ibland skrivs om, har aldrig varit. Det rekommenderas inte att ta varma bad i två dagar, gå till bad eller bastu (men det hände så att efter ett av förfarandena fanns det en dacha med ett bad - det fanns inga konsekvenser för benen, men det är bättre att lyssna på doktorn). Det rekommenderas inte att sola, att gå till en solarium före förfarandet, helst att göra hårborttagning på vintern när det nästan inte finns något kvar från sommarens solbränna. Hårborttagning på blont hår fungerar inte - kosmetologen varnade omedelbart med detta och sa att det var slöseri med pengar.

Avbrottet mellan det första förfarandet och det andra var ungefär en månad, mellan den andra och den tredje - redan 2,5 månader. På grund av det långa intervallet mellan behandlingar, kommer hårborttagning inte så mycket på plånboken. Men i allmänhet är detta nöje ganska dyrt, benen - 5000 rubel (åtminstone i vår stad).

Det hände så att jag bara var på tre sessioner av hårborttagning, och gick sedan till ett annat land, var kursen avbruten. Men i slutet av de tre procedurerna kan jag säga följande - 75% av håret har försvunnit för alltid, det återstående håret har blivit mycket, väldigt tunt och ljust, det växer väldigt långsamt, efter att ha rakat, är huden jämna i flera dagar och efter att ha använt en elektrisk epilator i nästan en månad.

Några månader har gått, efter det sista förfarandet var jag rädd att håret skulle växa tillbaka - men det är det inte. Benen kommer verkligen att vara släta, om ett par hår kvarstår är det inte så läskigt.

lilu99

Djävulen är inte så hemsk som han målade: Jag behövde inte en ammoniakslipskytt, i den meningen att jag gjorde det första förfarandet för hårborttagning av djupbikini laser - och allting är inte så smärtsamt - inte en erotisk massage förstås men ganska tolerabel. Först var jag "rakad" "där". Känslor från proceduren kan jämföras med att dra flera hår på en gång med pincett, du känner ens hur hårsäckarna brister från lasern. För att inte säga att det är en väldigt trevlig känsla, men smärtan går snabbt och för dem som använder pincett verkar det generellt som ett spott. Hela proceduren varade i fyrtio minuter, varefter allt var behandlat med brännskador, och omedelbart efter det åkte jag hem. På kvällen på samma dag började rodnaden "där" dämpas, och på natten smed jag med Bepanten lotion. Två dagar senare märkte jag att håren började falla ut lite, även om vissa drogs ut med hjälp av pincett. Generellt rekommenderade min kosmetolog att använda en skrubb och tvättduk så att håret skulle komma ut snabbare. Kort sagt, allt är coolt, ja, förutom kanske priset :)

Olya

Nyligen gjort det andra förfarandet för laser hårborttagning bikini och armhålor. efter de första två och en halv månaderna har gått, även lite mer.. Jag gillade effekten - mitt hår har blivit tunnare och mjukare under min armhålor och växer mindre ofta.. i en bikini är det i allmänhet super, det är att det finns många fler av dem självklart men de är mycket tunnare på vissa ställen försvann helt..

nu när det gäller smärta: I början fick jag en impuls någonstans kring tolv, men då tog jag inte uppmärksamhet på det.. och den här gången - till 14.. eh.. om förra gången jag oykala ibland, så missade jag det ett par gånger, det var bra såååå ont. Nästa gång, eftersom impulsen fortfarande är lite högre, så måste du smita med emla. Men effekten gläder mig, därför ska jag avsluta de överlevda håren.

Guseva

Jag är för laser hårborttagning. Jag har svaga kärl, så elektroepilering och vax passar mig inte. Jag har inte avslutat kursen än, men även nu är resultaten bra. På ansiktet är tillväxtcykeln kortare, så under ett år har jag redan gjort 3 rutiner. Under de senaste sex månaderna som hårväxten inte märks. Benen gjorde två gånger och allt är bra också. Det finns hår. men så tunn och sällsynt att den inte stör varandra. Jag ska göra det innan jag lämnar, jag tror att det kommer att pågå länge. Jag tycker att det är absolut väsentligt motiverat, för att inte alla har lust och tid att raka eller använda vax och så vidare. Jag kan råda dig att fånga lager i olika kliniker, du kan ofta göra hårborttagning för mycket för pengarna. Jag går till min kosmetolog Alla Alexandrovna Leun.

Hon varnade mig omedelbart att proceduren inte skulle bli snabb, eftersom hon noggrant behandlar varje sektion, men det är effektivt

De bästa sätten att ta bort håret över överläppen för alltid

KOSMOPOLIT