Depilation cream Fito depilation - recensioner

"Phytodepilator" - kräm för depilering av känsliga områden.
- Den har en helt naturlig komposition och orsakar inte irritation.
- Effektivt minskar hårtillväxten;
- Fungerar för bikiniområdet, underarmar, ben, armar och andra kroppsdelar;
- Handlingar på hår av vilken styvhet och struktur som helst.

Registrera för att lämna en recension.
Det tar mindre än 1 minut.

För närvarande är det den mest optimala depilationskräm i kvalitet / skada förhållandet.
För det hårda håret användes ganska skadliga krämer, lukten av dem var "kemisk", men det fungerade bra, trots att jag led av ömma folliklar och hud klåda. Här är även dessa negativa aspekter inte: Hårborttagning är mycket känslig, grädden är inte giftig, men tar bort håret lika effektivt som de farligare motsvarigheterna.
På frekvensen av hårväxten påverkade han inte, men det är ganska individuella egenskaper. Du kan hålla grädden i ca 20 minuter och det kommer inte att brinna, klåda och irritation är ännu mer. Ta bort, fånga även små hår. Resterna avlägsnas lätt - tvättas bara med tvål och vatten. För profylax kan du använda balm efter depilation, men även utan dem kommer inget dåligt med benen, krämen är mycket känslig.

Med Fito Depilation utför jag bara depilation en gång i månaden. Detta är mer än tillräckligt. För efter krämet växer håret långsamt, blir mycket tunt och livlöst.
Före depilering är det bättre att växa hår minst 5-7 mm, annars kommer förfarandet att bli mindre effektivt. Relativt långt hår försvinner snabbare, och vilket är väldigt viktigt, med en rot. Cream står på huden i 7-8 minuter. Tvätta den med en skrapa, precis under duschen. Om några hår kvar, hjälp dem att falla av med en svamp.
De första 3-4 minuterna efter depilering är huden lite rosa (det här är normalt), trots allt var friktionen. Sedan passerar allt snabbt, det finns ingen irritation (pimple). Hud utan ett enda hår, jämn och jämn glansig.
Fytodepilatorn tar inte bara bort "överflödig vegetation", men bryr sig också om huden (den innehåller oljor). Jag använder den på benen, i armhålorna. Jag föredrar att förnya bikini med socker, det visar sig mer effektivt, om än smärtfritt.
Jag gillar depilatory cream. Jag använder ca 2 år. Det finns inga speciella klagomål.

Efter den första användningen varar effekten i ca 2 och en halv vecka, varefter håret är mycket mjukare och mer smidigt än efter shugaring och speciellt rakning. Senare använde jag denna kräm om en gång i månaden, kanske lite mindre. Här beror naturligtvis mycket på organismens individuella egenskaper, men i mitt fall är effekten långsiktig. Eftersom det inte finns några kemikalier i kompositionen, orsakar kräm inte irritation, brinner inte, det finns ingen klåda, det finns en behaglig kall stickning.
Håret tar inte alltid bort första gången, du måste "svettas" lite. Resterna av grädden kan helt enkelt inte avlägsnas med vatten, du måste använda tvål, men även med det är det inte lätt. Men i resten - effektivt och utan smärta, vad behövs ytterligare?

Med en fytodepilator glömde jag vad det innebär att utföra depilation var 4: e dag. Verkligen! Jag beställer grädden redan 5 gånger. Och jag märkte att ju oftare du använder den (det vill säga utan att byta till andra medel, och ännu mer så maskinen), desto längre varar interpillerperioden.
Om jag först fick använda kräm en gång i veckan, nu, efter 4 månader, utför jag proceduren en gång i månaden. Kanske är detta den viktigaste fördelen med PhytoDepilatorn.

Denna grädde är väldigt annorlunda än de vanliga krämerna som jag köpte i affären innan.
Utan en skarp lukt torkar inte huden. Därför använder jag den i bikiniområdet, medan jag aldrig har märkt irritation. Den sanna smidigheten varar högst 2 veckor, men jag har alltid den, även efter shugaring. Håren är mycket aktiva, förmodligen bara med en laser att bränna, så en gång för alla. Men medan medlen inte tillåter använder jag därför mer budgetmedel.
Satsen inkluderade en spatel, inte dålig, men hörnen är skarpa, så jag köpte en annan separat. Annars är allt bra, jag lägger 5.

Jag använder en phytodepilator 3 gånger.
Tja vad kan jag säga - grädde som grädde. Det är inget speciellt med det. Det enda som kännetecknar det är bara att grädden inte har en obehaglig rancid lukt.
Använd fytodepilatorn bra. Konsistensen av grädden är tät, fet. Huden ligger jämnt, vilket gör att du kan ta bort de flesta håren. Varför mer, för att jag inte skulle vilja, men grädden blir inte av med alla hår. Den starkaste kommer fortfarande att vara kvar på huden. Metoden att använda den är ganska standard.
Applicera, efter 15 minuter, ta bort spateln och färdig. Irritation på kräm händer inte med sällsynta undantag. Fytodepilatorn är universell när det gäller depileringsområden.
Jag lägger den på mina shins och bikini-områden. Resultatet är både i det och i andra fall. På bikinizonen ska krämskiktet vara större, eftersom håren är hårda och tjocka.
Varför det heter PHYTO, kan fortfarande inte förstå. Som en del av en massa kemikalier och bara några få naturliga. I allmänhet kräm som grädde.

Jag har köpt en fytodepilator i ett halvt år. En gång i månaden är mitt hårborttagningsprocedur standard. : Jag har tillräckligt med väskor för att ta bort allt och alla. Händer, armhålor, höfter, bikini. I allmänhet lämnar jag badet, smidigt och behagligt för beröringen. Cremen är den vanligaste utseendet, huden drar, håret avlägsnas om tre minuter, du vet även den tuffaste du vet var. Men det luktar inte lika skarpt som kemiskt skräp, från vilket även huvudet gör ont.
Fito Depilation lukter fint och lugnt, med blommor och frukter. Efter tre sådana förfaranden märkte jag att varje gång jag var tvungen att ta bort mindre och mindre hår såg de ut att bli tunn och bli lättare. speciellt på baksidan av låret och i armhålorna. Jag är väldigt nöjd med det faktum, nu köper jag produkten med ännu mer entusiasm. Det är sant att formatet är obekvämt, du måste ständigt pressa något, det är bättre att placera verktyget i ett rör.

Cremen, till skillnad från många andra gillar det, luktar väldigt trevligt! Lukten sprider sig inte i hela lägenheten, försvinner snabbt. Fytodepillator av ganska tät konsistens. Jag applicerar den med mellanskiktet på skenorna, men i bikiniområdet måste du applicera ett tjockt skikt på grund av hårets struktur. Men i allmänhet kan flödet kallas ekonomiskt. Efter applicering av grädden på huden känns en liten kylning, vilken varar tills du tar bort den. Skrapa avlägsna rester av grädden, sedan under duschen med en extra tvättduk går jag igenom de behandlade områdena. Förfarandet är absolut smärtfritt. Resultatet av depilering är bra. 90% av håren var fulla med roten, jag tar bort resten med pincett. Det finns ingen hudirritation, men jag behandlar dessutom mina fötter med en speciell mjölk efter depilering. Depilation spenderas varannan vecka. Håret på benen blev verkligen tunnare, pigmenteringen är svagare. Krämen är bra, klarar helt avlägsnandet av hår av alla storlekar och på vilket som helst ställe, men priset är tydligt för högt.

Av fördelarna - det fungerar snabbt och lämnar inte effekten av "bin bitten". En bra tillverkare, inför tidigare. Jag applicerar bara på anklar och händer, plus regelbundna armhålor. På bikinizonen riskerar det inte ofta - det finns irritationer. Jag försökte flera gånger på semester, det verkar att det inte fanns någon stark irritation. Av bristerna - inte så stor förpackning, dyr. Det finns ingen torrhet i huden efter hårborttagning i motsvarande område, så jag använder inte grädden "efter depilering" genast för att inte täppa till porerna. Använd nästa dag, för jag tror inte att någon extra fuktgivande effekt avlägsnande kräm varar länge. Det finns ingen smärta när den används, det tappar inte ens. Några minus - inte så bra tvättas bort. Håret växer inte igen då, men i mitt fall finns det aldrig någon hårväxt, jag använder regelbundna skroppar, och jag skrubbar alltid före depilering och på en dag. Hon märkte inte en särskild avmattning i hårväxten, kanske i 2-3 dagar längre och fortfarande sällanare. Jag brukar använda denna grädde när det är ett resultat av en paus, det finns överskott, allting kan vara lång och smärtsamt att ta bort med en epilator. Efter att ha använt grädden är benen och resten smidiga och släta, men efter 5-6 dagar applicerar jag den penetrerande växten med en epilator efter behov. Om resten är ute av huset i ett par veckor - bär jag inte epilatorn med mig och skänker med grädde allt.

Jag köpte för ungefär två månader sedan för behandling av känsliga områden (underarmar, bikiniområden), där det är omöjligt att använda en elektrisk epilator. Den brukade använda den gamla sovjetiska metoden (det vill säga rakhyveln), men effekten är mildt kortlivad och irritationer uppträder ofta. Innan Maj bestämde sig för att prova en ny metod (eller ganska glömt, eftersom en del grädde försökte för 6 år sedan och det var en hemsk irritation). Cremen används endast för armhålorna och bikiniområdet, i enlighet med instruktionerna. Konsistensen är normal, inte flytande.
Jag kände mig inte brännande eller åtdragande i huden, det var också lätt att ta bort (det här trots att jag har mycket hår). Men då behandlade jag det med ett medel efter depilation, vilket saktar hårväxten (det gör jag alltid). I tävlingen "rakhyvel - Phytodepilator" ligger de flesta rundorna bakom Phytodepilator (det enda som tar mindre tid att bearbeta med rakhyvel, men det borde göras oftare). Det var ingen irritation, även om jag solade två dagar efter behandlingen. Håret i de behandlade områdena påminner inte om sig själv under semestern, som jag gillade.
Av minuserna skulle jag notera ett litet paket (det är dock någon som, i en resväska, bara om det bara är bekvämt att lägga ett par stycken).

För mig är depilering av olika delar av min kropp en mycket svår process. För många depilationskrämer har jag en fruktansvärd allergi, huden kliar och får en röd nyans. Det här är inte så bra. Phytodepilator gillade först och främst kompositionen. Och det faktum att det passar alla delar av kroppen som är föremål för hårborttagning. Jag applicerar på ångad hud, grädden har en struktur som tar bort även håren i bikiniområdet (för mig är detta det svåraste stället), varifrån mitt hår nästan inte avlägsnas av sådana produkter. Jag lämnade grädden i 10 minuter, varefter jag började tvätta av med en speciell spatel utan spatel (spateln ingår inte i satsen). Överraskande, ingenting kliar och kliande. Det viktigaste är att inte överdriva produkten på huden. Då blir allt bra. Huden efter proceduren var mjuk, slät, inget hår lämnat inåt, nej. Cremen har tagit bort allt rengjort. Naturligtvis var jag tvungen att svettas för att ta bort den helt från huden och tvätta den bra, som alla andra krämar av liknande syfte. Det enda jag inte tyckte om var lukten. Kanske verkar det ganska vanligt för många, men för mig visade det sig vara specifikt. Och så är allt inte dåligt.

Lika bra med både svaga hår på benen och med mer stel i bikiniområdet. Det luktar ovanligt, men i allmänhet irriterar inte denna doft mig. Den gäller i 5-10 minuter, ibland lämnar jag den i 15 minuter. Allt hår dör och faller ut. Irritation orsakar inte. Håret efter att ha använt grädden växer med samma hastighet, men blir i sig mindre märkbar, färgen är inte så svart.
Jag utför en förfarande för depilering en gång i veckan på sommaren och en gång om 2 veckor på vintern. Nöjda med grädden. Det kom till mig perfekt. Endast förbrukningen är stor, på grund av att det är önskvärt att täcka det depilerade området med ett tjockt lager, under ett tunt lager av grädde, inte alla hår avlägsnas. P / S En detaljerad studie av dess sammansättning. Cremen är bara hälften naturlig, men det här är inte dåligt för denna typ av produkt.

Fito Depilation Vem försökte?

Inlägg 1 sida 25 av 25

Share12015-08-28 16:30:08

  • Inlagd av: Julia
  • Registrerad: 2006-07-25
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 11
  • Tillbringade på forumet:
    1 timme 19 minuter
  • Senaste besök:
    2015-11-24 18:36:55

Jag läser mycket om kräm för depilering Fito Depilation. Jag tror att jag, på Internet, har många olika recensioner, kanske någon har redan försökt detta verktyg och kan berätta om det är vettigt att köpa det. Kanske har någon försökt det redan?
Här är ett certifikat, expertutlåtande.

Share22015-08-29 14:11:29

  • Inlagd av: romawka
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 1
  • Tillbringade på forumet:
    2 minuter
  • Senaste besök:
    2015-09-10 11:37:47

God eftermiddag Ja, Fito Depilation Cream är faktiskt coolt och har en positiv effekt. Bara här är inte så enkelt, som beskrivs i annonsen. Applicera grädden noggrant, det finns ingen irritation eller annat obehag. Efter upprepad användning växer håret lite mindre. Jag gillade det personligen, jag tror att jag kommer att fortsätta använda den, eftersom den är praktisk, praktisk och effektiv.

Share32015-08-29 14:12:34

  • Inlagd av: cathie_trefoil
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 1
  • Tillbringade på forumet:
    4 minuter
  • Senaste besök:
    2015-08-29 14:14:01

Julia, jag försökte köpa mening. Visst blev allting inte så underbart, vackert och rosigt, som det skrivits i reklam, ja. Men effekten är verkligen närvarande. Jag hade också stora tvivel om köpet, men min vän rådde mig och sa att för henne var det bästa lösningen. Jag kan inte säga detsamma om mig själv, men jag upprepar det - det hjälper.

Share42015-08-29 14:16:09

  • Inlagd av: Sonya
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 1
  • Tillbringade på forumet:
    9 minuter
  • Senaste besök:
    2015-08-29 14:19:04

Jag köpte också denna kräm efter att ha läst rave recensioner på Internet. Vad man säger är intrycket tvetydigt. Å ena sidan förväntade jag mig att allt skulle vara exakt som i reklam, men å andra sidan är effekten fortfarande kvar! Och ganska bra! Jag märkte inte den utlovade förbättringen av hudens utseende, även om det ser bra ut på mig också. Men håren växer märkbart långsammare, ja!

Share52015-08-29 14:20:58

  • Inlagd av: KittyCat
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 1
  • Tillbringade på forumet:
    4 minuter
  • Senaste besök:
    2015-08-29 14:20:59

Detta är för vem hur - kamraternas smak och färg är inte där, som de säger - men jag skulle inte rekommendera att köpa denna kräm. Ja, jag håller med, håren blir tunnare, växer långsammare, men effekten är exakt densamma som för alla andra krämer avsedda att användas efter depilering. I reklam skrevs allting mycket kallare och effektivare, men tyvärr. Nej, eftersom det finns så många positiva recensioner beror det förmodligen på huden, hårets struktur, etc., eftersom allt är individuellt. Men jag berättade om min erfarenhet.

Share62015-08-29 14:26:45

  • Inlagd av: Katerina
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 2
  • Tillbringade på forumet:
    8 minuter
  • Senaste besök:
    2015-11-06 20:31:10

Jag vet inte om jag ska rekommendera det, särskilt med tanke på priset. Jag har också en gång köpt en vacker annons. Hårkräm tar bort, men inte för bra. Vi måste upprepa proceduren, och detta ökar avsevärt konsumtionen av grädden och tiden. Jag kände mig personligen ledsen för pengarna. Jag vet inte själv, självklart. Kanske har någon extra pengar, vilket inte är synd, men jag passerar.

Share72015-08-29 14:26:53

  • Inlagd av: Оксана1704
  • Registrerad: 2015-08-29
  • Inbjudningar: 0
  • Inlägg: 1
  • Tillbringade på forumet:
    15 minuter
  • Senaste besök:
    2015-08-29 14:26:54

Jag läste mycket recensioner om krämer för depilation, jag bestämde mig också för att köpa och försöka. Det är inget svårt att använda med det: sätt på rätt ställen, väntade och tvättat bort. Effekten är. Håret växer långsammare och längre. Men jag tror att han inte helt löser problemet. Hår kommer fortfarande växa, men långsammare. När det gäller leverans för evigt tvivlar jag väldigt mycket. Och så kan krämet och bör användas, det finns ingen irritation från den.

Share82015-08-29 15:39:28

  • Inlagd av: Fröken Azel
  • manyachka
  • Registrerad: 2006-03-16
  • Inbjudningar: 0
  • Meddelanden: 15
  • ICQ: 222334571
  • Tillbringade på forumet:
    6 timmar 51 minuter
  • Senaste besök:
    2016-04-14 13:56:34

Jag hittade en artikel om Fito Depilation på Internet, jag är inte säker på att det här var fallet, jag använde inte kräm själv, jag valde en skrivmaskin-epilator, det var obehagligt och smärtsamt men vad man ska göra.
Fito Depilation - depilation cream.
Alla kvinnor, oavsett ålder, status och civilstånd, strävar efter att alltid vara vackra, snygga och välskötta. Eftersom utseendet spelar en avgörande roll i varje persons liv. Många vet att från och med mitten av förra seklet var en idealiskt slät kvinnlig kropp särskilt uppskattad, utan några extra brister som ger hårlinje till exempel på benen, i bikiniområdet eller under armarna. Alla vet att det i det här fallet är möjligt att hantera detta problem med hjälp av en vanlig rakhyvel, men det är tyvärr inte så effektivt och orsakar ofta irritation, vilket är särskilt obekvämt för många moderna kvinnor. Vid slutet av förra seklet såg kvinnors rakhyvlar och speciella krämer som bidrog till att effektivt hantera överflödigt hår. Idag är en sådan effektiv lösning som: Fito Depilation värderas och står ut bland moderna damer. Det skiljer sig från speciella egenskaper - det tar effektivt bort överskott av hår, men bidrar också till en betydande minskning av utseendet så mycket som möjligt. Hemligheten för detta läkemedel är att när det appliceras kan du märka en minskning av håret i applikationsområdet, vilket anses särskilt lämpligt för många kvinnor. En vacker och slät kvinnlig kropp anses trots allt vara den kännetecken för den moderna världen.

De unika egenskaperna och sammansättningen av Cream Fito Depilation

Miraculous cream Fito Depilation tillverkas uteslutande på speciella naturliga växtbaserade ingredienser, de ger maximal effektivitet av detta läkemedel. Tillverkaren Mile har blivit särskilt populär efter utsläpp av högkvalitativ kräm till världsmarknaden. Den är baserad på komponenter som: Calendula olja, kamille och persikaolja, dessa oljor kan mjukna huden så effektivt som möjligt och mätta med fördelaktiga egenskaper. Den är också utrustad med många andra extra komponenter som gör det möjligt att noga ta bort alla hår, oavsett styvhet och längd. Bokstavligen i flera applikationer kommer du att kunna känna den långsammaste hårväxten, efter ett tag kommer du att vara nöjd med att de fullständigt försvinner i vissa områden. Denna unika kräm ger mild omsorg, så det lämnar inte sina konsumenter likgiltiga. Det utmärks av den perfekta kombinationen av pris och kvalitet, så efterfrågan på den växer varje dag.

Är det möjligt att använda negativa effekter?

Det är värt att komma ihåg att ingen är immun från allergiska reaktioner. Fito Depilation har en antiallergisk effekt, den är tillverkad av naturliga och miljövänliga komponenter, så allergiska reaktioner på människokroppen är nästan omöjliga. Men fortfarande rekommenderar experter, innan du applicerar grädden på huvudområdena för depilering, applicera det på ett litet osynligt hudområde. När du har applicerat ett litet lager ska du vänta upp till en halvtimme för att se till att du inte har allergiska reaktioner på de komponenter som utgör den. Och om området på kroppen som du applicerar det inte blir rött och inte täcker med utslag, så är det perfekt för dig.

Tack vare Fito Depilation:

• Håret blir mycket tunnare.
• Längd minskat väsentligt.
• I det behandlade området blir huden mjukare.
• Hårväxten saktar sakta ner.
• I vissa delar av håret försvinner helt.
• Synligt resultat på 10 minuter.
Var och hur man köper denna kräm?

Idag på Internet hittar du många positiva recensioner om kvaliteten och effektiviteten av detta läkemedel. Det är helt enkelt oumbärligt för många moderna kvinnor, oavsett ålder, verksamhetsområde och preferenser. När du köper det här läkemedlet bör du vara särskilt försiktig, eftersom vi är omgivna av många olika förfalskningar på Internet. Och för att undvika denna ganska obehagliga situation, rekommenderar experter att köpa den uteslutande från en officiell representant. När du köper Fito Depilation-kräm måste du vara uppmärksam på om säljaren har kvalitetscertifiering och speciella dokument. Priset för denna grädde motsvarar kompositionens naturlighet och dess nivå.

Populariteten av läkemedlet utomlands

Utomlands är denna grädde särskilt populär, eftersom många kvinnor kunde verifiera sin effektivitet personligen och ha använt den länge. Efter att ha köpt denna grädde kommer du att kunna se själv att det bara är oumbärligt för depilering och har många fördelar jämfört med liknande preparat. Nu kan du glömma för irriterande hår i vissa områden av bikini eller armhålor. Den främsta positiva kvaliteten på detta läkemedel är frånvaron av irritation, som vanligtvis uppträder efter rakhyvlar, smärta, det händer när man använder vax och många andra obehagliga situationer.

Fito Depilation: Depilation Cream - recensioner

Hej alla, jag vet inte om dig, men jag stannar alltid i sommar, så jag vill berätta om de saker som är nödvändiga för strandsäsongen - Fito Depilation cream för depilation. Min man gav mig det här miraklet. Först bestämde jag mig för att han bara gjorde roligt, för att jag också gav honom rakkräm för den sista "herrlov" (ja, min fantasi fungerar inte alls). Jo, åtminstone köpte jag ett normalt känt företag, men här en liten väska så. Jag blev till och med förolämpad först. Jag trodde att han hade köpt denna Fito Depilation på ett billigt apotek till ett fyndpris.

Jag började söka på Internet för recensioner på Fito Depilation, inte ens hoppas att detta händer. Min förvåning hade helt enkelt inga gränser! Just typad, denna mängd information har uppstått. Det visar sig att jag är den bakåt mörka, och min man letade efter en omtänksamhet, plockade upp, beställde speciellt på den officiella platsen (det här visade han mig senare redan). Och så att du också var medveten om världens nyanser av medel för att bekämpa oönskat hår, skyndar jag mig att dela med dig allt jag lärde mig själv.

Fördelar med Fito Depilation Cream

Jag vet nu om dem förstahand. Vill bara notera att skillnaden efter att ha använts med denna härdare känns omedelbart. Så, varför rekommenderar jag att du köper exakt Fito Depilation cream:

  • Det är säkert för känslig hud (enligt recensioner är fall av irritation och allergier extremt sällsynta);
  • Tillverkaren rekommenderar att man inte "skrubbar" det behandlade området, utan att bara tvätta det borttagna håret med en svamp (det vill säga att huden inte är skadad).
  • Komponenterna i gräddeslagen på hårsäcken dör ut och de följande håren växer mindre och mindre.
  • För olika delar av huden finns olika koncentrationer av Fito Depilation (de finns i separata påsar);
  • De återstående håren blir tunnare, förlorar pigmentet, blir sköra och så småningom faller ut ändå.
  • Ingredienserna i grädden återfuktar huden, närnar den, skyddar mot inflammation och eliminerar dess symtom.

Frågan om småpåsar är kontroversiell. Jag har upprepade gånger sett att Fito Depilation orsakar negativa recensioner på grund av dess förpackning. Till exempel "fånga" i nätverket sådana recensioner:

Jag tvärtom med små påsar mer bekvämt. Jag spenderar bara depilation en gång ibland, "på vägen ut" kan sägas))) Sedan har jag ett stort rör, det torkar. En liten - högst ett par gånger. Jag hade inga problem med honom. Jag klappade det snyggt, knäckte det med ett klipp (jag gör det alltid med kryddor), och allt är bra, det ligger till sig själv, det väntar på mig.

Min riktiga recension av Cream Fito Depilation

När jag fick reda på vad exklusiv man gav mig, försökte jag det omedelbart. Jag hade separata påsar:

  • för kroppen (50 ml);
  • för bikini och underarmar (25 ml).

Mina första påsar var med avokadoolja. Sedan beställde hon med kamille.

Det finns inga svårigheter att använda, allt är standard. Jag sprider grädden på mina händer, på mina ben, i bikini och armhålorna. Krämens konsistens jag gillade - mjukt, måttligt tätt, spreds inte och sprids lätt. Jag var glad över att det inte finns någon hård kemisk lukt än avbrytare som vanligtvis syndar.

Jag har lite hår på min kropp och de är blonda, så jag började tvätta efter 10 minuter. Händer och fötter gnidade bara med en tvättduk. Medan de tvättades bort, närmade sig andra sektioners tid (jag planerade att hålla dem i 15 minuter). Där arbetade jag fortfarande som en skrapa (förresten minus grädden - skrapan var inte fäst). Men det skrapa, den tvättduken - resultatet var detsamma. Efter skrubben gnidade jag också med en extra tvättduk, eftersom grädden fortfarande var som en film. Jag hörde också om detta från recensionerna:

Jag hade inga irritationer, bara liten rodnad, om håret var kvar, isolerades de, nästan omärkliga. Nästa behov av att använda Cream Fito Depilation uppstod en vecka senare. Jag smorde på rester och beställde omedelbart nästa par påsar. Levererat dem, så långt som jag kommer ihåg, om 10 dagar. Men det vet jag säkert på det att jag ännu inte hade vuxit mitt hår. Så den önskade effekten var verkligen!

Sammansättningen av Cream Fito Depilation

Det var självklart intressant för mig, på grund av vilket sådant märkbart resultat uppnåtts. Jag fick reda på att krämen aktivt skyddar huden med hjälp av följande ämnen:

  • kamille extrakt, som fuktar huden, skyddar den från torrhet och inflammation, ljusar håret.
  • Calendulaolja, som främjar bättre läkning av hudmikroskador, har en antiseptisk effekt.
  • D-panthenol, som återställer hudceller, normaliserar ämnesomsättningen, förbättrar blodcirkulationen, ökar styrkan av kollagenfibrer.

Beväpnad med ett förstoringsglas undersökte jag kompositionen som anges på påsen i små bokstäver. Namnen där är helt komplexa och dunkla. Men resultatet som vi väntar på är att håret förstörs.

Kemikalier måste följaktligen vara närvarande. Här är vad jag hittade där i en detaljerad undersökning:

  1. Kalciumtioglykolat. På grund av det skriver de på paket med depilatories att de måste testas för känslighet. Jag brukar "hoppas slumpmässigt", men i själva verket behöver en liten kräm spridas på underarmen och vänta i 5 minuter för att se om det kommer att finnas en allergisk reaktion eller någon annan överkänslighet. Tioglykolat förstör keratin och löser därmed hår, bidrar till deras förlust.
  2. Natriumhydroxid. Det fungerar som en vanlig hemlagad läsk, det vill säga det skapar en alkalisk miljö för en effektivare effekt på håret. Jämfört med natrium har det en mjukare effekt och irriterar inte huden.

Här är en riktig doktors tips om Fito Depilation Jag hittade på detta ämne:

Elena P., kosmetolog

Jag själv om jag tidigare hade tänkt på hårborttagning i salongen - laser eller vax, nu glömde jag det helt. Varför behöver jag sådana svårigheter! Tack vare en enkel kräm är effekten nästan densamma och håller på länge. Men ingen smärta, ingen lång återhämtning, som efter lasern. Nu bara kräm!

Clever Blog

Smart blogg om skönhet och hälsa

Depilatory cream Fito Depilation (Depilation Extra Cream) fusk eller inte?

Nyligen kom Internet över ett nyhetsförslag om ett hårborttagningsverktyg som heter "Fito Depilation" (även Fito Grow, aka Depilation Extra Cream). Det är skrivet att detta är ett ryskt patenterat läkemedel för att bli av med oönskade hår utan smärta och länge. Visst, denna översyn såg väldigt otroligt och betalas för. Självklart blev det intressant för mig, för som som någon tjej vill jag ha min hudens jämnhet under lång tid och proceduren för att bli av med hår var så smärtsamt som möjligt. Även om jag blev van vid epilering med sockerpasta, phytoharts och epilator. Men jag vill verkligen verkligen bli av med håret en gång för alla.

I återkallelsen fanns en länk till platsen för denna Fito Depilation-produkt för depilering (för de som är intresserade, är webbplatsen lätt att söka av vilken Internet-sökmotor som helst). Det fanns en andel och kostnaden var 990 rubel. rabatt utan rabatt 1980 gnidning. (åtgärden äger rum, som jag senare insåg, dagligen). Allt beskrivs ganska attraktivt och frestande, och du tycker om det, utan att tveka att beställa denna kräm själv och med förväntan på att vänta på det. Som jag alltid säger till mig själv: "Lugna ner. Kolla allt ut först. Ingenstans kommer han inte att springa ifrån dig. " Därför, jag samlade mina tankar, jag förbisedde webbplatsen närmare. Och jag var orolig över att det inte fanns någonting om krämen själv, det finns ingen information om kompositionen, det finns inget foto på den här produkten och det är inte skrivet vad du får i slutändan: hur mycket, vad ingår i beställningen och hur man använder det hela. I allmänhet har jag många frågor. Nedan finns ett utdrag ur webbplatsen som beskriver produktens charm:

FitoDepilation snabbt och säkert bli av med oönskat hår! FitoDepilation ™ vet hur man gör huden mjuk och silkeslen.

Med den kan du bära de mest öppna kläderna utan rädsla för snabbt växande hår, besvärliga röda prickar efter rakning eller stickning av vax efter epilering.

Eftersom Fito Depilation ™ är en vetenskapligt utvecklad produkt med en rad aktiva ingredienser som stör cellfollikulär aktivitet och med långvarig användning minskar tillväxten av oönskade kroppshår!

- Komponenterna suger in i hårsäcken
- Effektivt minska hårväxten
- Fito Depilation arbetar för bikiniområdet, underarmar, ben, armar och andra kroppsdelar.
- Mjukare struktur än andra härdande krämer
- Åtgärder på hår av styvhet och struktur

Du kommer raka mycket mindre ofta! Med Fito Depilation ™ är det 82% mindre sannolikt än vad du för närvarande gör...

En dag, bli inte förvånad när du inte behöver raka alls!

Jag ska alltid, innan du beställer något på Internet, samla information om den här produkten eller enheten, läs mycket recensioner.

De flesta recensionerna om Fito Depilation (och Depilation Extra Cream) var positiva: alla är nöjda med depilationskräm, håret växer inte med en månad, det finns ingen irritation etc. men det finns en nackdel - du kan bara köpa denna kräm på Internet. Efter att ha gått djupt ihop med information, kom jag över helt olika recensioner: att det här är en skilsmässa, att du kan köpa fito depilationskräm i apotek och butiker för 50 rubel. Förekomsten av sådana recensioner fick mig att tänka mer. Jag bestämde mig för att kontakta representanten från webbplatsen och fråga honom. Vänster ditt telefonnummer på beställningsformuläret. Mannen ringde tillbaka efter ca 15 minuter. Samtalet med representanten såg ut så här (vi kommer att lämna hälsning och farväl):

Mig: Berätta för mig, vad är din produkts sammansättning, eftersom jag inte såg någon information på webbplatsen? Vad får jag i ordern, vilken typ av produkt får jag. Är det en depilatory cream eller någon form av pulver, och vad är dess volym?

Representant: Vår produkt är fullt certifierad. Den har en mjukare komposition än konventionell depilatory cream. Giltig för alla typer av hårstyvhet i alla delar av kroppen. Volym 50 ml.

Jag: Bra. Berätta för mig hur mycket denna härdningskräm är tillräckligt för mig. Och när kommer han helt av med mig av oönskade hår?

P: Denna volym kommer att räcka för dig en gång (och det är tusen rubel!). Till exempel på två armhålor. Du kan beställa 5 rör för 4 000 rubel. Om du använder det hela året kommer det att bli av med allt hår.

Jag hade omedelbart några frågor i mitt huvud: "Varför är certifikatet inte angivet på webbplatsen? Hur många av dessa krämer ska jag köpa i ett år? "Och jag var inte ensam av frågan att du kan köpa samma kräm i butiken för 50 rubel. Jag bestämde mig för att kolla. Och vad tror du, i den tredje affären hittade jag det, eller snarare dem. Depilatory body cream 50 ml - 39.20 gnid, Depilation cream för bikini och underarmar 25 ml - 36.60 gnid. och ett glasrör 100 ml - 39.90 gnid. företaget "fito kosmetika". Sachets en till en som på ett enda foto av grädden på platsen. Bara jag har med avokado och aloe vera, och på platsen med kamomill. Men kärnan förändras inte. Det fanns ingen gräns för min frustration. Hur många tjejer fick det här?

Jag kontrollerar också vem tillverkaren är. Först letar jag efter den officiella sajten. Jag tittar också på vad företaget producerar och vid vilken adress. Oftast ligger den här informationen längst ner på sidan, som många inte går dit, tyvärr. I vårt fall, denna LLC TD "Blue Vezhka." Om du kör in i sökmotorn "Blue Vezhka", kan du se många intressanta saker. De säljer till exempel inte bara depilator Fito Depilation cream, utan också honung för viktminskning, klockor, nyckelkedjor, spray för hårväxt, absolut power ring (verkligen en kopia av en ring från en film om hobbits :)) och många andra skräp. I allmänhet är allt detta en slags affiliate program för att tjäna pengar. Till vem det är intressant kan du söka efter dig själv, jag kommer inte att dö på detta i detalj.

I allmänhet var jag än en gång övertygad om att mirakel av pengar inte händer (samma historia med Velvet Depilatory Cream). Depilatory cream, det är i Afrika depilatory cream som inte förstör hårsäcken. Depilatory cream arbetar med den synliga delen av håret och tar bort bara håret ett tag. Detta är ett slags alternativ till rakhyvel för dem som inte tycker om att använda blad, få sår och irritation på huden. Därför är det bara för dig att besluta att tro på ordet all information du ser eller att spendera tid på att kontrollera det, vilket i slutändan kommer att hjälpa dig att spendera dina pengar med sinnet, eller spara dem. Och självklart är det bara för dig att bestämma att beställa denna kräm på hemsidan eller köpa den i en butik.

Självklart försökte jag en billig depilationskräm som jag köpte i butiken för endast 39 rubel, av intresse. Håret avlägsnades utan problem, irritation jag märkte inte och ingrowna hår uppstod inte. Det är inte tillräckligt besvärligt. Som jämförelse depilerade jag ett område av armhålan med en kräm och den andra med en epilator. Tja, epilatorn visade sig snabbare (kanske är min hand redan full och området är mindre än, till exempel vid benen). På området efter depilationskräm ökade håret med 3 eller 4 dagar och i stora mängder. På epilatorns epilatorområde såg håret närmare slutet av veckan och av beloppet mindre än tre gånger.

Kanske har någon beställt eller försökt en depilatory cream, dela med dig av din erfarenhet. Och på vilket sätt epilering och depilation kämpar du med oönskade hår? Personligen föredrar jag home shugaring och epilator för olika delar av kroppen, och brukade vax vaxa.

Tillägg: Första gången jag glömde att ta ett foto från affären med det verkliga priset på fito-depilationskräm eller snarare sköljkräm från Fito Cosmetic. Och vem kan inte tro att han är så billig, jag var inte lat, gick och tog en bild)

fito depilation i en vanlig butik

Bilden visar också Velvet depilation kräm, som kostar 99 rubel i affären, och på Internet säljer vi det igen för 1000.

Jag hittade också en video recension (video nedan) från en tjej från Sochi, jag råder dig att titta på den. Och först fick jag på videon, där samma tjej berömmer grädden och en länk till webbplatsen för förvärvet nedan. Jag tycker att det är konstigt på något sätt, då berömmer, då skäller. Och det visar sig att de kopierade sin videorecension och klippte ut alla "extra", så att personer som är i tvivel om att köpa eller inte, hitta den här typen av "lovlig och verklig" recension om Fito Depilation och deras tvivel försvann.

Generellt, när du är osäker leta efter längre och mer än ett par recensioner. Det är bättre att spendera lite mer tid än att ge dina pengar till någon okänd.

Om artikeln var användbar för dig, tveka inte och dela den med dina vänner på sociala nätverk;)

Om du, efter att ha läst artikeln, inte tror på mig (vad du har rätt till) och vill självständigt kontrollera om Fito Depilation hjälper till att bli av med hår, kan du köpa den här.

Recensioner av laser hårborttagning av en mustasch hos kvinnor

Hur man rakar en intim zon tjej: verktyg, hårklipp, regler. Funktioner rakningszon bikini och jämförelse med depilation